حسین نادرخانی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به جزییاتی از نحوه داوری و روند کار این جشنواره، بر نیاز جامعه به نرمافزارهای حرفهای در حوزههای مختلف به خصوص حوزه تلفنهای هوشمند تاکید کرد.رشد استفاده از تلفنهای هوشمند باعث شده تا اپلیکیشنها و نرمافزارهای تلفن همراه در زندگی عموم مردم نقش چشمگیر داشته باشد.
داور بخش نرمافزارهای تلفن همراه دوازدهمین جشنواره رسانههای دیجیتال با اشاره به تاثیرگذاری نرمافزارهای تلفن همراه در حوزههای کسب و کار و خانواده افزود: در حال حاضر یکی از دغدغههای مهم خانوادهها این است که از چه نرم افزارهای مفیدی میتوانند استفاده کنند که برای خانواده چالش برانگیز نباشد.
یکی از مهم ترین نقشهای جشنواره رسانههای دیجیتال معرفی برترین تولیدات حوزه فضای مجازی به عموم مردم است. این جشنواره با بررسی و داوری تولیدات حوزه نرمافزارهای تلفن همراه، بهترین نرمافزارها از نظر محتوایی و فنی را به مردم معرفی میکند.
داور بخش نرمافزارهای تلفن همراه دوازدهمین جشنواره رسانههای دیجیتال خاطرنشان کرد: رقابت بین شرکتکنندگان در این جشنواره و معرفی محصولات برتر فضای مجازی از یک سو زمینه حمایت از استارتاپها را فراهم میکند و از سوی دیگر ابزار مطمئن دیجیتال را در اختیار مردم میگذارد.
نادرخانی گفت: جشنواره رسانههای دیجیتال هر سال با هدف ایجاد روحیه رقابت، تعامل و گفتمانهای شغلی میان فعالان حوزههای مختلف فضای مجازی برگزار میشود. این جشنواره نقش موثری در کمک به پیشرفت استارتآپها دارد.
دوازدهمین جشنواره رسانه های دیجیتال در یک نگاه
دوازدهمین جشنواره ملی رسانههای دیجیتال به عنوان بزرگترین رویداد شناسایی و معرفی آثار و فعالان فرهنگی، هنری و رسانهای دیجیتال امسال در محورهای اصلی «انقلاب اسلامی و مقاومت (با محوریت نقش شهید حاج قاسم سلیمانی)»، «خانواده و سبک زندگی»، «اقوام، فرهنگ محلی و گردشگری»، «مسجد و مناسک دینی»، «امید، تفریح و نشاط اجتماعی»، «سواد رسانهای و زیست مجازی»، «حکمرانی و مدیریت فرهنگی»، «خدمات مطالعاتی، آموزشی و پژوهشی» و «روایت کرونا در فضای مجازی» برگزار میشود.
«تولید و نشر، نرمافزارهای تلفن همراه، بازیهای رایانهای و محتواهای دیجیتال» ۴ بخش این جشنواره هستند که برگزاری آن در بستر پلتفرم پلتزار به نشانی http://www.platzaar.ir در جریان است.
نظر شما