به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وبدا، بر این اساس با دستور رییس سازمان اورژانس کشور، مراکز اورژانس ۱۱ استان و دانشگاه های علوم پزشکی برای پاسخ سریع به حوادث احتمالی و رعایت اصول پیشگیرانه به حالت آماده باش در آمدند.
با توجه به اهمیت موضوع، امروز(چهارشنبه) جلسه ای مجازی برای تاکید مجدد و بررسی میزان آمادگی، با دانشگاه های درگیر و نمایندگان سازمان انتقال خون و معاونت بهداشت وزارت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه روسای اورژانس استان های درگیر ضمن ارائه گزارشی از اقدامات پیشگیرانه انجام شده، بر آمادگی خود برای مقابله با سیل احتمالی و کاهش صدمات ناشی از آن تاکید کردند.
رییس سازمان اورژانس کشور، همکاری میان بخش های درمانی و عملیاتی با توجه به هشدار صادر شده درباره احتمال افزایش بارش ها و وزش باد در ۱۱ استان را ضروری دانست.
پیرحسن کولیوند با تاکید بر لزوم برگزاری جلسات بین مسئولان اورژانس و دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در این جلسات باید خطرات بررسی شود و هر بخشی با توجه به مسئولیت ها آماده باشد و احتمالات را بررسی کند تا خسارت ها به کمترین حد برسد.
وی درباره اهمیت پیشبرد برنامه ریزی شده کارها در شرایط بحرانی گفت: هر جایی که با برنامه پیش رفتیم یا خسارت به حداقل رسیده یا خسارت نداشته ایم.
رییس سازمان اورژانس کشور افزود: همکاری بین بخشی با فرمانداران، استانداری و حتی سازمان های مردم نهاد که در وضع بحران می توانند کمک کنند، انجام شود همچنین علاوه بر آمادگی تیم های عملیات ویژه، باید از معاونت های بهداشت و درمان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیز کمک بگیریم.
وی همچنین با اشاره به وجود محدودیت های کرونایی در سراسر کشور، به ویژه در استان سیستان و بلوچستان گفت: باید بخشی از ظرفیت بیمارستان های سیستان و بلوچستان و استان های همجوار برای مصدومان احتمالی سیل در نظرگرفته شود تا با کمبود تخت رو به رو نشویم.
ارزیابی فوری بخش ها و اتاق های عمل بیمارستان ها و نیز حفظ ارتباط با رسانه ها از دیگر نکاتی بود که دکتر کولیوند بر آن تاکید کرد و افزود: دارو و تجهیزات باید در شرایطی نگهداری شود که با سیل، آسیب نبیند.
نظر شما