غلامعباس ترکی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیرو هماهنگی که با دستگاههای مسوول در زمینه کالاهای اساسی و نهادههای دامی صورت گرفت ، بازدید میدانی در خصوص انباشت و رسوب بعضی از کالاها در بندر امام انجام و دیدگاههای مسوولان در دستگاههای مختلف اخذ شد.
وی ادامه داد: در پایان با بررسی میدانی و گفت و گو با کامیونداران و صاحبان کالا، مشخص شد مشکلات و نواقصی در فرآیندهای موجود برای خروج کالاهای اساسی و نهادههای دامی در بندرامام وجود دارد که بر همین اساس با همفکری و دیدگاه جمعی مسوولان حاضر تصمیم لازم اتخاذ شده و تکلیف هر دستگاه معین شد.
معاون نظارت و بازرسی امور تولید و توسعه سازمان بازرسی کشور اضافه کرد: تامین وسایل حملونقل، استفاده بیشتر و بهینه از راهآهن و برخی از سیاستهای تشویقی برای کامیون داران از جمله پرداخت به موقع حقوق و ایجاد سامانهای شفاف به همین منظور، از مصوبات این بازدید بود.
وی افزود: مقرر شد بازرس کل استان خوزستان هر ۲ هفته یکبار از وضعیت اجرای مصوبات به صورت مستمر بازدید داشته باشد و در صورتی که دستگاهها در عمل به تعهد تخلف داشته باشند، مراتب گزارش و اقدام قانونی انجام شود.
معاون نظارت و بازرسی امور تولید و توسعه سازمان بازرسی کشور به همراه معاون ارزی بانک مرکزی ، فرهاد منقصر کوهساری معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر، مهرداد جمال ارونقی معاون فنی گمرک، غلامحسین دغاغله مدیرکل حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، امید گیلانپور معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و مرتضی جعفری معاون بهره برداری راه آهن جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه از اسکله بندر امامخمینی و انبار نهادههای دامی موجود در این بندر بازدید و موانع ترخیص و عوامل دپو کالا را به صورت میدانی بررسی کردند.
به گزارش ایرنا بالا بودن حجم کالاهای اساسی تخلیه شده در انبارها و فضاهای روباز بندر امام خمینی(ره) به چالشی مهم در این بندر تبدیل شده است.
بندر امامخمینی(ره) در ۱۰۰ کیلومتری اهواز و در جنوب خوزستان واقع شده است.
نظر شما