«ایرج صفایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، حذف واسطهگری و دلالان را از مزایای عمده خریدهای توافقی محصولات کشاورزی دانست و گفت: حمایت از حقوق بهرهبرداران بخش کشاورزی مهمترین وظیفه شبکه تعاونیهای روستایی است که اعضای این شبکه خود کشاورزان هستند.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه با اشاره به مزایای خرید های توافقی تصریح کرد: از مزایای دیگر خرید توافقی برای کشاورزان و خریداران میتوان به افزایش کیفیت محصولات تولیدی و حمایت از تولیدکننده بخش کشاورزی و مصرف کننده اشاره کرد.
صفایی اظهار داشت: محصولاتی که به صورت توافقی از کشاورزان و بهره برداران این حوزه خریداری و به مصرف کننده نهایی توزیع می شود محصولات کشاورزی و دامی تولیدی شامل انواع محصولات زراعی، باغی، نهاده های دامی و کشاورزی استان است.
وی همچنین میزان خریدهای توافقی توسط شبکه تعاونیهای تحت پوشش در سال گذشته را بیش از ۱۵۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: خریدهای تضمینی و حمایتی محصولات به منظور حمایت از کشاورزان به صورت فصلی انجام میشود که تعاون های روستایی با توجه به امکانات، تجهیزات و همچنین گستردگی آن در تمام نقاط استان یکی از بازوان قدرتمند دولت در این زمینه هستند.
کرمانشاه قطب کشاورزی غرب کشور
به گزارش ایرنا؛ کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخشهای مهم این استان مرزی و چهارفصل است که علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین میکند.
کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استانهای مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب میشود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصههای منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید میشود.
داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیتها و پتانسیلهای بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که
از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.
از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما