کلنگ شهرک صنعتی غیردولتی در شیراز به زمین زده شد

شیراز-ایرنا- عملیات ساخت شهرک صنعتی غیردولتی پنجشنبه در آیینی در مجاورت منطقه ویژه اقتصادی شیراز آغاز شد.

بنا بر اعلام سازمان صمت فارس، این شهرک صنعتی غیر دولتی در زمینی به مساحت  ۲۰۰ هکتار و با میزان سرمایه گذاری۱۴ هزار میلیارد ریال احداث خواهد شد.

بر این اساس، پیش‌بینی شده است که استقرار ۴۱۰ واحد صنعتی در این شهرک، اشتغال مستقیم ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر و  اشتغال غیر مستقیم حدود هفت هزار نفر به همراه داشته باشد.

استاندار فارس در سخنانی در این آیین با بیان این که بسیاری از متقاضیان سرمایه گذاری در این استان به دلیل بروکراسی و محدودیت های مختلف، در سایر مناطق کشور سرمایه گذاری می کردند، اظهارداشت: برای رفع این مشکل هدف گذاری مشخصی شد و به منظور کاهش محدودیت ها، ایجاد شهرک های صنعتی غیردولتی در دستور کار قرار گرفت.
عنایت‌الله رحیمی با اشاره به این که یکی از مشکلات اساسی تحصیل اراضی بود و هفت شهرک صنعتی خصوصی قبلا مجوز دریافت کرده بودند، اظهارداشت: شهرک صنعتی غیردولتی شیراز، هشتمین شهرک خصوصی است و رویکرد مدیریت استان این است که به منظور فاصله گرفتن از ضوابط و مقررات شرکت شهرک های صنعتی و اتخاذ تصمیمات سریع تر به دست بخش خصوصی که چابک تر است این شهرک صنعتی راه اندازی شود.
وی ادامه داد: تاکنون پنج تفاهم با مبلغ حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان برای صنایع مختلف مانند تیتانیوم و انژکتور صورت گرفته است که امیدواریم سریع تر تصمیم گیری و عملیاتی شوند.
استاندارفارس با بیان این که امروزه زیرساخت هایی مانند برق و آب در تابستان و گاز در زمستان، صنعت گران ما را آزار می دهد، گفت: برای تامین زیرساخت ها در شهرک غیردولتی شیراز تدابیری اندیشیده شده است؛ برای تولید برق در مجاورت لوله فشار قوی مجوز چند مولد CHP صادر می شود و با حدود ۴۰ مگاوات برق این شهرک تامین خواهد شد و آب نیز با تدابیر مختلف تامین می شود و مدیران این شهرک از هم اکنون مذاکرات برای خرید بخشی از پساب تصفیه خانه دوم شیراز را برای تامین آب مورد نیاز شهرک آغاز کنند.
رحیمی با ابراز امیدواری در خصوص شتاب گرفتن توسعه صنعتی فارس با حضور افراد اقتصادی، افزود: برای تامین زیرساخت های حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی و همچنین تولید انرژی مورد نیاز باید بخش خصوصی را بیش از گذشته فعال کرد و مشارکت داد.
استاندار فارس ادامه داد: امیدواریم دولت از محدودیت های قانون گذار در برنامه ششم توسعه رها شود و بتواند در تولید انرژی سرمایه گذاری کند؛ همچنین دولت می تواند با پرداخت به موقع پول توسط بخش خصوصی، این بخش را تشویق به سرمایه گذاری بیشتر در تولید انرژی کند.
وی با بیان این که چهار نیروگاه بزرگ در خنج، ارسنجان، اقلید و غدیر لامرد از گذشته مجوز احداث دریافت کرده اند، گفت: در بخش انرژی های نوین هم ظرفیت های خیلی خوبی داریم و همه دست اندرکاران باید با نگاه باز با این موضوع برخورد کنند تا شرایط برای مشارکت و حضور بخش خصوصی بیش از گذشته فراهم شود.
استاندارفارس افزود: امیدواریم شهرک صنعتی غیردولتی که ظرفیت استقرار ۴۲۰ واحد صنعتی و بر اساس برآوردهای مقدماتی امکان ایجاد حدود ۲۰ هزار شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم را دارد به سرعت فعال و تکمیل شود و شهرک های دیگر مانند بیضا و سروستان نیز به سرعت زیرساخت هایشان تکمیل و فعال شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز در سخنانی در این آیین گفت:  با حمایت های انجام شده توسط مسئولان ارشد استانی، شاهد ورود متقاضیان جدیدی برای احداث شهرک های صنعتی غیردولتی در استان هستیم که این امر نشان از افزایش میل به سرمایه گذاری در سطح استان دارد.

حمید رضا ایزدی شکل گیری شهرک ها و نواحی صنعتی در استان را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: ایجاد واحدهای صنعتی و تولیدی در گستره استان ، نقش بسزایی در رشد و توسعه صنعت استان و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در منطقه خواهد داشت که با ایجاد شهرک های غیردولتی می توان تحقق این امر را شتاب داد. 

ایزدی ایجاد شهرک‌های صنعتی را زمینه‌ساز توسعه صنعت و اشتغال استان دانست و افزود:با کلنگ زنی این شهرک صنعتی، کارهای عمرانی آن نیز هرچه سریعتر آغاز شود.
وی ایجاد شهرک های غیردولتی را در راستای تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی عنوان کرد. 
رئیس صمت فارس به اهمیت همکاری بخش خصوصی در امر تولید اشاره کرد و ادامه داد: شهرک‌های صنعتی غیردولتی به مانند شهرک های صنعتی دولتی از مزایای قانونی شهرک‌های صنعتی ایران برخوردار خواهند شد.
وی با تاکید بر حفظ سلامت محیط زیست نگهداری و مراقبت از محیط زیست برای داشتن هوایی پاک و سالم از اولویت های اساسی صمت است، از همین منظر تمامی فعالیت های اقتصادی در این منطقه با برنامه ریزی مناسبی طراحی و اجرا شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha