به گزارش ایرنا، جعفر عبدالملکی روز شنبه در مراسم قدردانی از پژوهشگران صداوسیمای مرکز کردستان اظهار داشت: پرسشگری مهارتی ظریف، هنرمندانه و علمی است که پژوهشگر به لحاظ مهارتی و انگیزشی باید دقت نظر، تمرکز و توان لازم برای هنر برقراری ارتباط با عموم مردم را داشته باشد و بتواند نگرش، نظر و دیدگاه افراد را در مورد مسایل گوناگون بدون سوگیری به دست آورد.
وی افزود: نظر سنجیهای مهمی همچون انتخابات ریاست جمهوری از حساسیت بیشتری برخوردار است و به همین دلیل نتایج کار پژوهشگران که جنبهی افکار عمومی داشته باشد دست مایه تصمیم گیریها در سیاستهای کلان کشوری خواهد بود.
مدیر کل صدا وسیما مرکز کردستان با شاره به نقش رسانه ملی در انتخابات گذشته، اظهار داشت: رسالت رسانه ملی در انتخابات، دعوت به حضور بدون سوگیری از نامزد خاص از مسوولیتهای رسانه ملی بود.
مدیر واحد پژوهش مرکز کردستان هم با اشاره به سختیها و پیچیدگیهای کار پژوهشگران گفت: روند کار پرسشگران برای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا از آذر ماه گذشته آغاز و تا یک روز مانده به انتخابات ادامه پیدا کرد.
اقبال خالدیان افزود: کسب چنین عنوانی در ۲۰ سال گذشته توسط این مرکز بی سابقه بوده و مرهون تلاش فراوان همکاران پرسشگر و حمایت مدیرکل و دیگر مسوولان مرکز است.
برای نخستین بار پاییز ۱۳۲۷ اولین فرستنده رادیویی متعلق به ارتش در سنندج آغاز به کار کرد اما شروع به کار مرکز رادیو و تلویزیونی در سنندج به سال ۱۳۵۰ بر می گردد و برنامه های شبکه اول سیما برای شهروندان سنندجی پخش می شد.
بعد از پیروزی انقلاب در سال ۱۳۶۳ استودیوهای جدید ضبط و پخش برنامه های محلی صداوسیمای مرکز کردستان راه اندازی شد که ابتدا سه ساعت در شبانه روز و بعدها پنج ساعت برنامه داشت.
شروع به کار شبکه استانی سیما پنج سال بعد از صدا بود و ۲۵ آذر ۱۳۸۰ با تولید و پخش پنج ساعت برنامه در روز، از طریق ۱۸۰ ایستگاه تلویزیونی و رادیویی فعالیت خود را آغاز کرد که در استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، کرمانشاه و شمال عراق هم قابل دریافت بود.
صداوسیمای مرکز کردستان هم اکنون با ۴۲۰ ایستگاه رادیو تلوزیونی، پوشش ۹۸ درصدی جمعیت استان را در اختیار دارد.
نظر شما