به گزارش ایرنا، محسن فتحی روز پنجشنبه در بازدید مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی از بخشهای مختلف صداوسیمای مرکز کردستان، اظهار داشت: کارکنان صداوسیما با تلاش شبانه روزی خود نقش مهمی در اطلاع رسانی دارند.
وی با اشاره به دیدار اخیر با رهبر معظم انقلاب از طریق ویدیو کنفرانس گفت: ایشان تاکید کردند که امور پیگیری شده توسط نمایندگان حتما به افراد حوزه انتخابیه اطلاع رسانی شود و ما نیز بر آن هستیم که این مهم را به انجام برسانیم.
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به بد اخلاقیهای ایام انتخابات، اظهار داشت: صدا و سیما با توجه به نقش موثری که در میان مردم در حوزه تولید محتوا دارد میتواند این بی اخلاقی ها را با کار فرهنگی مداوم بی اثر کند.
شیوا قاسمی پور یادآور شد: صدا وسیمای مرکز کردستان با بهره گرفتن از نیروهای متخصص بومی توانسته است با وجود کمبود اعتبارات، عملکرد قابل قبولی ارائه کند.
وی با اشاره به وضعیت راه های حوزه انتخابی خود گفت: با توجه به اینکه اغلب روستاهای حوزه انتخابیه از لحاظ مکانی دارای مسافت زیادی هستد و راه های مواصلاتی مناسبی هم ندارند صداوسیما به رسالت خود در اطلاع رسانی مشکلات زیرساختی عمل کند.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با اشاره به وضعیت معیشتی مردم حوزه انتخابی خود و لزوم توجه بیشتر مدیران اجرایی به مردم اظهار داشت: آنقدر مشکلات در میان مردم زیاد است که از شنیدن آن متاسف میشویم و سعی میکنیم با مکاتبه و نطقهای پیش از دستور در مجلس پیگیر این مشکلات شویم.
پرویز اوسطی افزود: آنقدر در حق مردم کم لطفی شده است که حتی نمایندگان مردم هم با شرمندگی به حوزههای انتخابیه مراجعه می کنیم که امیدواریم با کمک و همدلی بیشتر صدا و سیما بتوانیم پیگیری ها و اقدامات انجام شده را به اطلاع مردم برسانیم.
نماینده مردم سقز و بانه در شورای اسلامی هم دراین دیدار اظهار داشت: واقعا برنامههای صدا وسیمای مرکز کردستان در جذب مخاطب قابلیت بالایی دارد.
بهزاد رحیمی گفت: فریاد زدن مشکلات مردم و رساندن آن به گوش مسوولان در کجای دنیا القای ناامیدی محسوب میشود که من به این دلیل از سوی مدیران دولتی متهم به ترویج نا امیدی میشوم.
وی در ادامه از صدا و سیما خواست که پلی بین مردم و نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی باشد.
نماینده بیجار و یاسوکند در مجلس شورای اسلامی هم با تقدیر از مدیر کل صدا و سیمای مرکز برای برگزاری این جلسه گفت: صدا و سیما همیشه پای کار بوده و به عنوان صدای مردم و پل ارتباطی آنها با نمایندگان عمل کرده است.
علیرضا زندیان اظهار داشت: نمایندگان حتی در لحظه استراحت روزانه هم از فکر کردن و تلاش برای رفع مشکلات مردم غافل نبوده اند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در حوزه انتخابی خود افزود: تا آنجایی که امکان داشته سعی کردهام وکیلی برای همه مردم ایران، استان و حوزه انتخابی خود باشم و خدا را گواه می گیرم که لحظه ای از این وظیفه خطیر کوتاهی نکرده ام.
زندیان با قدردانی از تلاشهای مدیر کل و کارکنان صدا و سیمای مرکز کردستان در تولید و پخش برنامه های متنوع در صدا، سیما، خبر و فضای مجازی، خواستار امکان حضور بیشتر نمایندگان در عرصه رسانه ملی شد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان هم در این دیدار اظهار داشت: هدف رسانه ملی ایجاد اتحاد و همدلی بیشتر در میان نمایندگان مردم برای پیشبرد اهداف توسعه همه جانبه استان کردستان است.
جعفر عبدالملکی گفت: سعی صداوسیما بر آن بوده تا هر خبر و فعالیتی در ارتباط با عملکرد دولت و نمایندگان در استان بوده بلافاصله پیگیری کرده و این تلاشها را در قالب برنامه های مختلف منعکس کنند.
وی افزود: در همین زمینه بیش از یک ساعت برنامه «با نمایندگان» به ازای هر یک از نمایندگان استان و نیز ارتباط تلفنی در برنامه های زنده تولیدی و خبری به اقتضای موضوع به میزان ۲۰۰ دقیقه تولید شده است.
مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان با بیان ضرورت اطلاع رسانی عملکرد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی گفت: صداوسیمای مرکز کردستان آمادگی دارد تا ارتباط مردم با نمایندگان و نمایندگان با مردم را از طریق برنامه های مختلف تسهیل کند.
برای نخستین بار پاییز ۱۳۲۷ اولین فرستنده رادیویی متعلق به ارتش در سنندج آغاز به کار کرد اما شروع به کار مرکز رادیو و تلویزیونی در سنندج به سال ۱۳۵۰ بر می گردد و برنامه های شبکه اول سیما برای شهروندان سنندجی پخش می شد.
بعد از پیروزی انقلاب در سال ۱۳۶۳ استودیوهای جدید ضبط و پخش برنامه های محلی صداوسیمای مرکز کردستان راه اندازی شد که ابتدا سه ساعت در شبانه روز و بعدها پنج ساعت برنامه داشت.
شروع به کار شبکه استانی سیما پنج سال بعد از صدا بود و ۲۵ آذر ۱۳۸۰ با تولید و پخش پنج ساعت برنامه در روز، از طریق ۱۸۰ ایستگاه تلویزیونی و رادیویی فعالیت خود را آغاز کرد که در استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، کرمانشاه و شمال عراق هم قابل دریافت بود.
صداوسیمای مرکز کردستان هم اکنون با ۴۲۰ ایستگاه رادیو تلوزیونی، پوشش ۹۸ درصدی جمعیت استان را در اختیار دارد.
نظر شما