فرماندار : وضعت کرونایی آمل در حال خارج شدن از کنترل است

ساری - ایرنا - فرماندار آمل با اعلام این که وضعیت کرونایی در این شهرستان بحرانی و در حال خارج شدن از کنترل است ، گفت : آمارهای بستری و بیماران سرپایی آمل تقریبا دو برابر شهرهای مشابه استان به لحاظ تراکم جمعیتی است.

به گزارش ایرنا ، علیرضا شریعت روز شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا شهرستان از وضعیت کرونایی این شهرستان ابراز نگرانی کرد و افزود : متاسفانه آمار بیماران سرپایی در آمل بشدت افزایش یافته و از مرز یکهزار نفر در روز عبور کرده است.

وی با تاکید بر اینکه روند شیوع کرونا در شهرستان همچنان صعودی است و به ثبات نرسیده ، ادامه داد : اگر این تعداد بیماران سرپایی مبتلا به کرونا به بستری در بیمارستان نیازمند شوند و میزان ترخیص به اندازه پذیرش نباشد ، شهرستان با چالش بزرگی رو به رو خواهد شد.
فرماندار آمل با بیان اینکه روز گذشته ٥٦ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های شهرستان بستری شدند ، گفت : در حال حاضر ٣١١ بیمار در بیمارستان های آمل بستری هستند و از فروردین ۹۹ تا امروز ۶۰۶ نفر نیز در شهرستان  بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باختند.

وی با اشاره به اینکه تخت های بیمارستانی در حال پر شدن است، افزود : شاید ظرفیت بیمارستان را بتوان افزایش داد ولی تعداد زیاد بیمار، شرایط را برای کادر درمان سخت خواهد کرد و امکان افزایش خدمات و کادر درمان وجود ندارد.

شریعت به سرعت بالای انتقال کرونا هندی نیز اشاره کرد و گفت : سرعت بالای این سویه از ویروس همه را غافل گیر کرده است و اگر پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری رعایت نشود وضعیت شهرستان بحرانی خواهد شد.

نماینده عالی دولت در آمل با انتقاد از عادی انگاری حاکم بر این شهرستان ، افزود : متاسفانه درصد بالایی از مردم دچار خود ایمن پنداری شده اند و فکر می کنند چون  بعد از گذشت یک سال به این بیماری مبتلا نشدند ، دیگر مبتلا نخواهند شد یا عده ای نیز می پندارد با یک بار ابتلا به ایمنی رسیدند.

وی  میزان استفاده از ماسک در بین شهروندان آملی را بشدت پایین توصیف کرد و ادامه داد : ماسک زدن در شهرستان به حداقل  رسیده و فاصله گذاری نیز از بین رفته است و این وضعیت سبب شده که آمل به یکی از نگرانی های اصلی علوم پزشکی مازندران تبدیل شود.

فرماندار  گفت : ما مسئولین به خاطر سرعت پایین واکسیناسیون شرمنده مردم هستیم ، ولی در حال حاضر چاره ای جز رعایت پروتکل ها و عدم برگزاری تجمع نیست و باید با کمک هم از این شرایط قرمز خارج شویم.

وی همچنین خواستار تامین دستگاه اکسیژن ساز توسط خیرین شد و افزود : امیدواریم خیرین این بار نیز همانند گذشته به یاری شهرستان بیایند و کپسول اکسیژن ساز تهیه کنند و آن را به هلال احمر تحویل دهند تا درصورت وقوع شرایط اضطراری این کپسول ها در اختیار مردم و بیمارستان ها قرار بگیرد.

تشدید محدودیت ها 
 فرماندار آمل همچنین از تشدید محدودیت ها در سطح شهرستان از امروز خبر داد و گفت : تمامی دستگاه های اجرایی باید برای خروج از این وضعیت همکاری کنند و اداره صنعت معدن و تجارت نیز بازدید های بیشتری داشته باشد و با جدیت بیشتر عمل کند.

وی با بیان اینکه شرایط کرونایی بشدت سخت و از کنترل خارج شده ، افزود : در این شرایط تعارف با کسی معنا ندارد و همه باید از قوانین پیروی کنند و حتی مشاغل سطح یک درصورت تخلف از پروتکل های بهداشتی پلمپ خواهند شد.

شریعت گفت : باز بودن قلیان سراها، باشگاه های ورزشی ،تالارها و رستوران ها بیشترین عامل انتقال و شیوع ویروس هستند که باید کنترل و تعطیل شوند.

وی افزود : طی  چند روز اخیر۱۲ واحد متخلف کرونایی از جمله  پنج واحد پذیرایی در جاده هراز ، چهار باشگاه ورزشی  و سه باب مغازه که از قوانین کرونایی پیروی نکردند، پلمپ شدند.

شهرستان آمل در تاریخ هشتم تیر ماه پس از یک وقفه ۵۶ روزه مجددا به عنوان اولین شهرستان مازندران در موج پنجم به رنگ قرمز کرونایی بازگشت و همچنان نیز در شرایط بسیار پرخطر کرونایی قرار دارد.

طبق رنگ بندی سامانه ماسک متعلق به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، رنگ قرمز کرونایی آمل تیره تر از سایر مناطق دارای وضعیت قرمز مازندران است و تقریبا به رنگ کبود نزدیک شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم دیروز در گفت و گو با ایرنا گفته بود که تقریبا یک چهارم بیماران کرونایی سرپایی مراجعه کننده به مراکز درمانی مازندران از شهرستان آمل هستند.

آمل با اندکی بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت ، سومین شهرستان پرجمعیت مازندران پس از بابل و ساری است ولی از آغاز شیوع کرونا در کشور تاکنون همواره وضعیت بحرانی داشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha