محمد مخبر امروز - شنبه- در آیین پویش "روستا با برکت" افزود: تا پایان این هفته نیز حدود ۹۰۰ هزار دز دیگر از واکسن برکت را تحویل وزارت بهداشت می دهیم.
وی توضیح داد: بیش از سه میلیون دز واکسن در خط اول شفافارمد تولید شده است.
به گزارش روز شنبه ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، وی به برخی حواشی فضای مجازی در خصوص تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا اشاره و تصریح کرد: خط تولید واکسن کوو ایران برکت به هیچ وجه مشکلی ندارد و به صورت شبانه روزی درحال تولید واکسن است و شایعات در خصوص کمبود مواد اولیه واکسن هم کاملا کذب و بیاساس است.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از آماده شدن خط دوم تولید واکسن در کارخانه شفافارمد خبر داد و یادآور شد: این خط در حال گذراندن تستهای نهایی است و با راهاندازی آن از اوایل مرداد، هفتهای بیش از ۲ میلیون دز واکسن برکت تحویل وزارت بهداشت خواهیم داد.
مخبر گفت: همچنین خط سوم تولید واکسن نیز تا پایان مردادماه راهاندازی می شود که می تواند هفته ای ۶ میلیون دوز واکسن تولید کند و همانطور که وعده دادیم تا پایان شهریور ماه حداقل ۵۰ میلیون دوز واکسن کوو ایران برکت تولید خواهیم کرد
وی به سیاستگذاری این ستاد در حوزه ایجاد اشتغال اشاره و تاکید کرد: در سالهای اخیر توجه ویژهای به بحث ایجاد اشتغال در مناطق محروم و به ویژه در روستاها داشتیم و این موضوع جزو محوریترین اقدامات ستاد است و از طریق طرحهای مختلف و متنوع، قصد داریم تا با احیای روستاها، مردم را تشویق کنیم از مناطق حاشیهای کلان شهرها به روستاها مهاجرت معکوس کنند و زمینه ایجاد اشتغال و مسکن و شرایط زندگی مناسب را برای آنان فراهم کنیم و ازاین طریق با افزایش تولید بتوانیم بخش زیادی از مشکلات کشور را مرتفع کنیم.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تاکید کرد: در سال جاری پنج هزار طرح را در این زمینه در نظر گرفتیم که اگر استقبال خوبی صورت بگیرد، آمادگی داریم این طرحها را افزایش دهیم.
مخبر همچنین به پویش "روستای با برکت" اشاره کرد و افزود: امروز مراسم شکرانه ایجاد ۱۰۰ روستای بدون بیکار و آغاز اجرای طرحهای اشتغالزایی در ۹۰۰ روستای دیگر برگزار می شود که همه این طرحها تا پایان سال ۱۴۰۰ اجرایی خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: برای ایجاد ۱۰۰۰ روستای بدون بیکار، در مجموع ۶۵۰۰ میلیارد تومان توسط ستاد اجرایی فرمان امام سرمایهگذاری میشود که در نهایت منجر به ایجاد بیش از ۱۵۰ هزار شغل در این روستاها خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد برکت نیز دیگر سخنران این مراسم بود.
امیرحسین مدنی در خصوص اقدامات بنیاد برکت در روستاها گفت: با راهاندازی پویش "به روستا برمی گردیم" استقبال بسیار خوبی ازسوی مردم صورت گرفت و در عرض همین مدت کوتاه، بیش از ۴۵۰۰ درخواست در سامانه برکت به ثبت رسید.
وی افزود: از این تعداد برای ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده و برای سایر درخواستها نیز در حال شناسایی، طراحی و اجرای طرح اشتغالزایی هستیم.
مدنی گریزی به پویش "روستای با برکت" زد و افزود: این طرح از سال گذشته در برخی روستاها آغازشده که تاکنون موفق شدیم با شناسایی استعدادها و نیازهای بومی و اجرای طرحهای اشتغالزایی، ۱۰۰ روستای بدون بیکار در کشور ایجاد کنیم که این رقم تا پایان امسال حداقل به هرار روستا در کل کشور می رسید و قصد داریم به این عدد هم اکتفا نکنیم وتا جایی که بتوانیم به آن بیفزاییم.
مدیرعامل بنیاد برکت همچنین درخصوص نحوه ارتباط مردم با این بنیاد گفت: عموم مردم می توانند ازطریق دانلود اپلیکیشن برکت و یا شمارهگیری #۸۹۰۰* از تمامی طرحهای بنیاد مطلع و در آن مشارکت نموده و به تفکیک استان و شهرستان و روستا از طرحهای اجراشده و میزان پیشرفت و مؤفقیت آنها باخبر شده و به طور آنلاین آنها را رصد نمایند.
آیین پویش "روستا با برکت" امروز - شنبه- در مراسمی با حضور محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مدیران عامل بنیادهای برکت، احسان و گروه اقتصادی تدبیردر محل نمایشگاه دائمی ستاد اجرایی فرمان امام در تهران برگزار شد.
در این مراسم همچنین از طریق ارتباط ویدئوکنفرانسی، تعدادی از طرحهای بنیاد برکت در روستاهای ۴ استان کشور به صورت نمادین با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به بهرهبرداری رسیدند.
به همت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان امسال هزار روستای کشور، "روستای بدون بیکار" خواهند شد.
نظر شما