آمادگی بهداشت و درمان اضطراری آذربایجان‌شرقی ارزیابی شد

تبریز-ایرنا- میزان آمادگی تیم های بهداشت، درمان و اسکان اضطراری جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی در قالب مانور مشارکت تیم‌های امدادی و درمانی ارزیابی شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی روز یکشنبه در جریان برگزاری این مانور در جمع خبرنگاران، گفت: این مانور با فرض وقوع زلزله بالای ۶ ریشتر در شهر تبریز برگزار شد و هدف از اجرای آن سنجش میزان مهارت و آمادگی تیم‌های عملیاتی، سرعت عمل به کارگیری تجهیزات مناسب، برپایی بیمارستان سیار صحرایی جمعیت هلال احمر استان در کمترین زمان ممکن، انتقال صحیح و مناسب مصدومان به مراکز درمانی و برپایی چادرهای امدادی برای اسکان اضطراری مصدومین فرضی بود.

حمید حسین پور با بیان اینکه در این مانور، سامانه RDH معاونت بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر استان در راستای آمادگی تیم های بهداشت و درمان اضطراری در محوطه پایگاه امداد برپا شد، اظهار داشت: این سامانه با ظرفیت ۴۰ تخت برای ارائه خدمات درمانی در مواقع اضطراری و بحران در منطقه آسیب دیده برپا می شود و شامل بخش های مختلف بیمارستانی و درمانی از جمله اتاق عمل، بخش بستری، بخش عمومی، بخش مامایی، داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی، استریلیزاسیون، سامانه تصفیه آب، ژنراتور برق، رخت‌شورخانه، سرویس های بهداشتی و حمام، بهداشت روان، تغذیه و مدیریت با تجهیزات کامل است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی هم با اشاره به تاثیر برگزاری مانورها در ارتقای سطح آگاهی و دانش شرکت کنندگان و ارزیابی و میزان آمادگی دستگاه‌های امدادی بر لزوم تخصیص اعتبارات ویژه برای تامین ایمنی مردم تاکید کرد.

محمدباقر هنربر افزود: تبریز یکی از شهرهای حادثه خیز کشور است و سیل و زلزله همواره این شهر را تهدید می کند به طوری که بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر تبریز تحت تاثیر حوادث هستند و ۲ هزار هکتار راضی حاشیه شهر در محدوده مخاطره آمیز قرار دارد که با یک زلزله بالای ۶ ریشتر تلفات جبران ناپذیری به بار می آید.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه نگرانی ما از تهدیدات غیرطبیعی است که پشت سر آن دشمنان قرار دارند، از دستگاه‌های اجرایی خواست آسیب‌ها و تهدیدات را دسته بندی کرده و برای آنها سناریو بنویسند تا این سناریوها به مانور تبدیل شده و مدیریت شوند.

محمدباقر آقایی افزود: تهدیدات غیرطبیعی دارای صحنه هایی هستند که برای نیروهای امدادی ما ناآشنا بوده و تجهیزات لازم را برای مقابله با آنها در اختیار نداریم لذا لازم است آموزش‌های تخصصی در این حوزه تدارک دیده شود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان نیز در این مانور گفت: مانورها  جزو  برنامه‌های اعتباربخشی بوده که به منظور آشنایی کارکنان و  ارتقای آگاهی برگزار و باعث عملکرد بهتر نیروهای عملیاتی در زمان واقعی می شوند.

فرزاد رحمانی ادامه داد: نیروهای درمانی هر روز درگیر مقابله با کرونا هستند که امیدواریم با حساسیت لازم توسط مردم شاهد کاهش ابتلا و فوتی ها در استان باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha