جواد رحیمیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان بیابان زدایی و عملیات احیایی در منطقه آبگندی گچساران، سر لیکک و قلعه نادر بهمئی انجام شد.
وی بیان کرد: بیش از ۴۰ هزار هکتار از عرصه های طبیعی در این استان بیابانی است و با توجه به خشکسالی، کاهش بارندگی و تغیرات اقلیمی بیش از ۵۰ هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در خطر بیابانی شدن قرار دارد.
رحیمیان ادامه داد: مساحت عرصههای ملی و طبیعی کهگیلویه و بویراحمد بیش از یک میلیون و ۳۹۰ هزار هکتار است.
وی گفت: خشکسالی مهمترین چالش فراروی منابع طبیعی این استان است با توجه به دام مازاد موجود در مراتع، چرای خارج از فصل دامهای روستاییان و کاهش بارندگی سالانه بیشتر مراتع موجود در کهگیلویه و بویراحمد در وضعیت نامطلوب پوشش گیاهی و مرتعی قرار دارند.
رئیس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: امسال ۳۶۰ هزار اصله نهال از گونه های جنگلی، فضای سبز و زراعت چوب در پنج نهالستان استان تولید می شود.
رحیمیان اظهار داشت: این تعداد نهال شامل گونه های بلوط ،بنه، زالزالک، گلابی وحشی، کهور، صنوبر و اکالیپتوس در نهالستان های کهگیلویه و بویراحمد برای غرس در جنگل ها و زراعت چوب تولید خواهد شد.
وی ابراز کرد: ۲۴۰ هزار اصله نهال از گونه های جنگلی و زراعت چوب در پنج نهالستان استان سال گذشته تولید شد.
رحیمیان بیان کرد: در سال گذشته بیش از یکهزارو ۳۵۰ هکتار جنگل کاری در این استان انجام شد که از این میزان ۱۷۰ هکتار نهالکاری بوده است.
وی افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از یکهزارو ۳۵۰ هکتار از اراضی ملی این استان جنگل کاری شود.
رحیمیان تصریح کرد: بیش از۳۵ هزار هکتار هم اکنون جنگل دست کاشت در این استان وجود دارد.
کهگیلویه و بویراحمد ۵۵۲ هزار هکتار مرتع و۸۸۰ هزار هکتار جنگل است.
نظر شما