۲۰ درصد آمریکایی‌ها بر این باورند که واکسن کرونا دارای ریزپردازنده است

تهران - ایرنا - تازه ترین نظرسنجی ها و بررسی ها نشان می دهد که نزدیک به ۲۰ درصد شهروندان آمریکا بر این باورند که درون واکسن های کووید - ۱۹ میکروچیپ (ریزپردازنده) قرار داده شده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای اینسایدر آمریکا؛ این بررسی متشرک موسسه "یوگاو" و اکونومیست نشان می دهد که یک تن از هر پنج شهروند ایالات متحده، باور دارد یا تصور می کند که درون واکسن های کووید - ۱۹، ریزپردازنده ها جاسازی شده و به افراد تزریق می شوند.  

این در حالیست که تاکنون شواهد و مدارک و سندی برای اثبات این گفته ارایه و یافت نشده است.

به گفته کارشناسان تئوری توطئه؛ این اطلاعات نادرست ناشی از اضطراب از بحران همه گیری و جستجو برای پاسخ برای گمانه زنی هاست.  

این بررسی نشان می دهد که میزان باور بر این فرضیه توطئه در میان شهروندان ۳۰ تا ۴۴ ساله ایالات متحده از دیگر گروه های سنی بالاتر است به گونه ای که هفت درصد از این گروه سنی در این باره اطمینان و ۲۰ درصد دیگر شک و تردید دارند.

کمتر از نیمی از نظرسنجی شوندگان یعنی ۴۶ درصد این فرضیه را قطعا نادرست می دانند.

فرضیه بهره برداری از واکسن ها به عنوان ابزار کارگذاشتن و نصب ریزپردازنده ها درون بدن انسان ها که در سراسر جهان گسترش یافته، یکی از افسانه های نادرست عمده بوده که موجب ادامه گسترش و ماندگاری همه گیری شده است.  

بر اساس تئوری توطئه ریزپردازنده (میکروچیپ)، سراسر این همه گیری پوششی برای ساخت و تزریق ریزپردازنده های قابل ردگیری به بدن انسان ها بوده و بیل گیتز بنیانگذار شرکت مایکروسافتریال از افراد شرور اصلی پشت این توطئه نام برده می شود. اما بنیاد بیل و ملیندا گیتس این اداعا را تکذیب کرده است.

همه گیری ویروس کرونا عامل بیماری کووید - ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ از شهر ووهان چین آغاز و به سرعت به همه کشورها گسترش یافت و بحران جهانی ایجاد کرد که افزون بر جان باختن میلیون ها تن، آسیب های جبران ناپذیری به اقتصاد جهان وارد کرد.