به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن پیام محسن جوادی آمده است: خبر درگذشت مرحوم مجتبی گلستانی غمی سترگ بر دل ما نشاند. او را برای بار نخست در جلسه مصاحبه دکتری گروه فلسفه اخلاق دانشگاه قم دیدم. با تانی و اندیشه سخن میگفت و پیدا بود که مطالعاتی عمیق و فراگیر در حوزه اخلاق و ادبیات دارد. گاهی توفیق گفتوگو با او را داشتم و در پس تلاشی ستودنی که برای کسب دانش داشت ارادهای تزلزلناپذیر کاملا مشهود بود.
جوادی در بخش دیگری از این پیام آورده است: اگرچه حرکت برای او سخت بود اما مسیر تهران تا قم را برای درس خواندن با شادی و نشاط طی میکرد و هیچ از بقیه کم نمیگذاشت. رنج زندگی را هرگز در جسم و جان او نمیدیدم و یا از زبان او نمیشنیدم.
اهل ادبیات بود و داستان زیاد میخواند و گاهی هم به نوشتن یا نقد داستان میپرداخت. با قلمی روان و زیبا آثار دیگران را به فارسی برمیگرداند. او از میان ما رفت و کسی چه میدانست که زندگی خود او بسان یک داستان کوتاه به زودی موضوعی برای روایت دوستانش میشود.
معاون فرهنگی وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان پیام تسلیت خود آورده است: از خداوند متعال برای او رحمت و مغفرت و برای بازماندگان وی صبر و اجر طلب میکنم.
مجتبی گلستانی، نویسنده و منتقد ادبی و خالق اثر واسازی متون جلال آلاحمد، که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان فیروزآبادی در شهرری بستری بود، صبح روز دوشنبه ( ۲۸ تیرماه) در سن ۴۰سالگی از دنیا رفت.
مجتبی گلستانی متولد سال ۱۳۶۰ نویسنده، مترجم و پژوهشگر حوزه فلسفه و نقد ادبی، دارای مدرک دکتری فلسفه اخلاق بود. او در قامت کارشناس ارشد حوزه فلسفه، اندیشه و نقد ادبی با رادیو همکاری داشت.
از جمله کتابهای زندهنام گلستانی می توان به واسازی متون جلال آلاحمد و درآمدی تصویری بر اخلاق اشاره کرد که کتاب نخست با نقد و تحسین مثبت کارشناسان حوزه پژوهشهای ادبی مواجه شده بود.
پیکر مجتبی گلستانی روز گذشته (سهشنبه ۲۹ تیر ماه) در همسایگی آرامگاه مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی (خبرنگاران فقید ایسنا و ایرنا که هر دو در سانحه تصادف اتوبوس خبرنگاران محیط زیست در آذربایجان غربی از دنیا رفتند) و مهدی شادمانی (خبرنگار فقید ورزشی) با حضور تعدادی از دوستان و اعضای خانواده در قطعه نام آوران بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.
نظر شما