محمدعلی صلواتی روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: این کالاها بصورت برنامه ریزی شده و به همت رانندگان و شرکتهای حمل و نقل کالای اصفهان از بندر امام به این استان حمل شده است.
وی ادامه داد: در مدت مزبور ۴۳ هزار و ۴۴۵ بارنامه از مبدا این بندر در کشور صادر شده که چهار هزار و ۵۶۹ فقره آن به مقصد اصفهان بوده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان یادآور شد: ۱۱ درصد از مجموع بارنامههای که در این مدت در کل کشور از مبدا بندر امام صادر شده، متعلق به اصفهان بوده و این استان رتبه نخست صدور بارنامه و حمل بار در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه ۱۰ درصد از کالاهای اساسی به مقصد اصفهان حمل شده است، خاطرنشان کرد: اصفهان از نظر کالاهای حمل شده به استان های مقصد، در ۱۰ روز اخیر بر اساس تناژ حمل شده در جایگاه اول است و پس از آن استان های تهران، خوزستان، آذربایجان شرقی و فارس به ترتیب در جایگاه دوم تا پنجم قرار دارند.
صلواتی ادامه داد: با آغاز طرح مشارکت ناوگان حمل و نقل کالای استانها در جابه جایی کالاهای اساسی، روزانه بطور میانگین حدود سه هزار و ۷۴۱ تن کالای اساسی و نهاده دامی از بندر امام به استان اصفهان منتقل شده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان گفت: با همت رانندگان و شرکتهای حمل و نقل استان، حمل کالاهای اساسی بر اساس برنامهای مدون در حال انجام است.
به گزارش ایرنل، استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه نخست کشور را دارد.
بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار این استان فعالیت میکنند.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز بعنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
نظر شما