به گزارش ایرنا، محمد امین میرچی روز پنجشنبه در نشست با رسانههای استان در مجتمع فجر اهواز در این خصوص اظهار داشت: مدتی پیش تعدادی از گروههای جهادی دیداری با رهبر معظم انقلاب داشتند که ایشان بر شناسایی ظرفیت های گروههای جهادی و همچنین برقراری ارتباط موثر این گروهها با دستگاه های پشتیبان تاکید فراوان داشتند.
وی افزود : رویداد گنج تاکنون در سه استان خراسان رضوی ، اصفهان و البرز برگزار شده و این چهارمین رویداد به میزبانی خوزستان با هدف کشف و شناسایی گروه های خدمت رسان مردمی آغاز شده است.
مدیرعامل شتاب دهنده جهت و مسئول برگزاری رویداد گنج در سراسر کشور ادامه داد: این رویداد هر ماه در یک استان برگزار شود که در این رویداد، فعالان اجتماعی با یکدیگر ارتباط بیشتری برقرار کرده و این گروه ها توسط دستگاههای قادر بر پشتیبان نظیر بنیاد مستضعفان،بنیاد علوی، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، بسیج سازندگی و بسیج دانشجویی حمایت مالی می شوند.
پذیرش ۱۲۰ طرح محرومیت زدایی در خورستان
همچنین نماینده بنیاد علوی در این نشست با اشاره به محورهای رویداد گنج گفت: بنیاد علوی زیرمجموعه بنیاد مستضعفان است که رسالت اصلی این بنیاد محرومیت زدایی در ۴۰ منطقه هدف است؛ برقراری ارتباط نزدیک گروههای جهادی و فعالان اجتماعی با دستگاه های قادر به پشتیبان از هدفهای اصلی برگزاری رویداد گنج است.
پدرام جدیدی افزود : اکنون نخستین شتاب دهنده گروههای جهادی با محوریت محرومیت زدایی فعالیت خود را در خوزستان آغاز کرده که در این زمینه سعی در شناسایی فعالان اجتماعی و حمایت از خدمات آن ها به محرومان است.
وی بیان کرد: بخش زیادی از مشکلات جامعه بدون همراهی گروه های مردمی قابل رفع نیست و ما وظیفه داریم از این گروههای مردمی حمایت کنیم.
نماینده بنیاد علوی گفت: حمایت مالی و معنوی از گروه های جهادی و فعالان اجتماعی بر اساس معیارهایی است که ابتدا باید این گروه ها طرح های خود را ارایه دهند و مورد ارزیابی قرار گیرند و سپس توسط دستگاه های پشتیبان حمایت میشوند.
وی تصریح کرد: طرح های ارایه شده در کارگروههای سلامت، اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و محیط زیستی بررسی و در صورت نیاز مشاورههای لازم به این گروه ها داده می شود و در نهایت متناسب با طرح حمایت مالی صورت میگیرد.
جدیدی اظهار داشت: پس از اینکه طرح ها پذیرش شد تسهیلات تا سقف یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال با سود ۲درصد توسط بنیاد علوی به فعالان اجتماعی و گروههای جهادی اعطا می شود.
وی ادامه داد: تاکنون برای تعداد زیادی از گروههای اجتماعی پرونده تشکیل شده و پرداخت تسهیلات آن ها در دست اقدام است؛ در رویداد گنج خوزستان علاوه بر حمایت از گروههای جهادی ۲ نشست پیشبینی شده که شتاب دهنده جهت، متولی این دوره است.
نماینده بنیاد علوی گفت: نشست اول با محوریت کارآفرینی و صنایع تبدیلی به عنوان مبانی اصلی استان است چرا که خوزستان از منابع بی شماری برخوردار بوده که متاسفانه همچنان با خام فروشی مواجه هستیم.
وی افزود: نشست دیگر با محوریت مسایل مشکلات آب خوزستان است که با حضور متخصصان و کارشناسان و مدیران مربوطه جهت واکاوی کمبود آب برگزار می شود ؛ نایب رییس کمیسیون اقتصادی و عضو کمیسیون انرژی نمایندگان تهران برای حضور در این نشست به نمایندگی از مجلس حضور دارند.
جدیدی یادآور شد: آیین افتتاحیه رویداد گنج امروز با حضور بیش از ۱۰۰ گروه جهادی مسأله و منطقه محور برگزار شد؛ بیش از ۲۰۰ طرح مسأله و منطقه محور ثبت شده و حدود ۱۲۰ طرح خدماتی و محرومیت زدایی پذیرفته شده است.
رویداد گنج استان خوزستان ویژه گروه های متمرکز بر منطقه و طرح های مساله محور در حوزه محرومیت زدایی و پیشرفت برگزار میشود.
این طرحها در تمام عرصهها، پذیرش میشود و ویژه گروههای متمرکز بر منطقه و طرح های مساله محور در حوزه محرومیت زدایی و پیشرفت است.
علاقمندان میتوانند برای ثبت نام در این طرح اقدام کنند.نحوه ثبت نام از طریق نشانی https://www.alavi-bonyad.com/event/ صورت میگیرد.
آبان ماه سال جاری سازمان بسیج دانشجویی اقدام به راه اندازی شتاب دهنده «جهت» با محوریت حمایت و شتابدهی تیمها و ایدههای جهادی در حوزه محرومیت زدایی کرد.
شتابدهنده ای که بر روی مناطق محروم تمرکز دارد و پاسخگوی مناسب و روشمند برای حل مسائل کشور است. این شتابدهنده از ۴۰ هزار گروه جهادی حمایت میکند.
نظر شما