عبدالسلام مامعزیزی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارگروه تخصصی با حضور دادستان و ادارات مرتبط جهت رسیدگی به امور برداشت شن و ماسه تشکیل شدهاست و نگرانی شهروندان در مورد برداشت شن و ماسه مطالبه به حقی است.
وی ادامه داد:مدیریت بحران شهرستان چهار نقطه حادثه خیز در حریم وبستر رودخانههای شهرستان را به منظور جلوگیری از حوادث غیرمترقبه شناسایی و تعیین کردهاست که پس از استعلام از اداره منابع آب و محیط زیست و با صدور مجوز نهایی از سوی صنعت، معدن و تجارت قابلیت برداشت برای پروژههای تعریف شده در سطح شهرستان را خواهد داشت.
فرماندار اشنویه افزود: برداشت شن و ماسه توسط پیمانکاران پروژههای عمرانی از قبیل تعریض و بهسازی جادههای مواصلاتی و طرحهای عمرانی سطح شهرستان صورت میگیرد و در این راستا از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده برداشت غیرمجاز مراتب را به ادارات متولی اعلام کنند.
مامعزیزی گفت:دادستان این شهرستان نیز پیگیر موضوع برداشت شن و ماسه و برداشتهای بیرویه و تخریب رودخانههای این شهرستان است و گشتهای بازرسی نیز تشکیل شده و تمامی مجوزهای غیرضروری لغو شدهاست.
وی ادامه داد:برابر قانون معادن کشور نیز جلوگیری و توقف عملیات برداشتهای دارای مجوز توسط اشخاص حقیقی و حقوقی پیگرد قانونی دارد.
به گزارش ایرنا،هفت واحد تولید شن و ماسه دارای پروانه بهرهبرداری از سازمان صنعت معدن و تجارت در این شهرستان وجود دارد که علاوه بر اشنویه نیاز سایر شهرستانها را نیز تامین می کند.
اشنویه به دلیل کوهستانی بودن و همچنین جاری بودن رودخانه «گادر» در این شهرستان مکان مستعدی برای برداشتکنندگان شن و ماسه رودخانهای دارد.
رودخانه خروشان گادر از کوههای غرب اشنویه سرچشمه میگیرد و با طی مسافتی در حدود ۱۰۰ کیلومتر، طول شهرستانهای اشنویه و نقده را میپیماید و سرانجام به دریاچه ارومیه میریزد.
اشنویه در جنوب آذربایجانغربی واقع است.
نظر شما