بهروز پورمهر روز شنبه به ایرنا افزود: تصفیه خانه آب شرب تازه کند شهرستان انگوت با ابلاغ اعتبار اولیه ۲۰۰ میلیارد ریال توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با ظرفیت ۱۱۰ لیتر در ثانیه و با تخصیص آب سالانه ۲.۵ میلیون مترمکعب آب از سد مخزنی تازه کند در پایین دست این سد، احداث خواهد شد.
وی افزود: این تصفیه خانه در زمینی به مساحت یک هکتار در پایین دست سد تازه کند احداث میشود و هدف آن تامین آب شرب مراکز جمعیتی روستایی و شهری در شهرستان تازه تاسیس انگوت برای جمعیتی در حدود ۳۵ هزار نفر تا افق ۱۴۲۵ است.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای اردبیل هزینه اجرای تصفیه خانه آب تازه کند انگوت را یک هزار میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: در صورت تامین اعتبار لازم این طرح تا سال ۱۴۰۲ به بهره برداری میرسد.
پور مهر اظهار کرد: مطالعه احداث تصفیه خانه آب شرب تازه کند انگوت در سال ۱۳۹۹ توسط شرکت آب منطقه ای استان اردبیل انجام شد و در این بازه زمانی، پس از انجام مطالعات، مجوزهای لازم اخذ و با برنامه ریزی های انجام شده، مقرر است عملیات اجرایی این پروژه بزودی شروع گردد.
وی ادامه داد: تصفیه خانه آب تازه کند انگوت در یک مدول با دو خط جریان، طراحی و تصویب شده و سیستم تصفیه در آن از نوع متعارف بوده و واحدهای تصفیه بر این اساس طراحی و احداث می شود.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای اردبیل افزود: فرآیند تصفیه آب در تصفیه خانه آب تازه کند، به منظور از بین بردن کدورت آب، بار معلق، بار میکروبی، حذف گازهای بد بو ناشی از تحولات احتمالی کیفیت در آب دریاچه سد مخزنی تازه کند و بو و طعم براساس استانداردهای ملی آب آشامیدنی خواهد بود.
وی افزود: در خروجی تصفیه خانه آب تازه کند شهرستان انگوت، یک مخزن ۵۰۰ متر مکعبی برای ذخیره اولیه و گندزدایی نهایی آب پیش بینی شده که آب تصفیه شده از این مخزن به مجموعه تاسیسات مصرف کننده آب که توسط شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل احداث خواهد شد، منتقل و تحویل داده می شود.
پور مهر ادامه داد: واحدهای تصفیه خانه تازه کند شامل خط لوله انتقال آب از سد، واحد شیرخانه و اندازه گیری دبی ورودی، واحدهای انعقاد و لخته سازی، ته نشینی، فیلتراسیون، گندزدایی، ذخیره خروجی و سایر واحدهای جنبی نظیر ساختمانهای برق، اداری و انبار می باشد.
برای تامین آب این تصفیه خانه، سد مخزنی تازه کند در بالادست این تصفیه خانه با ظرفیت ۸.۵ میلیون مترمکعب و با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال بر روی رودخانه سامبورچایی احداث شده است.
نظر شما