محمود نیازی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مهارت (۳۱ تیر تا ۶ مرداد) گفت که پیگیریهای لازم برای تخصیص اعتبار مورد نیاز برای نوسازی اقلام و تجهیزات آموزشی از طریق منابع استانی و ملی انجام شده است.
وی از پیش بینی ۴۵ میلیارد ریال برای تکمیل پروژه نیمه تمام مرکز فنی حرفهای دولتی بانوان و ۲۰ میلیارد ریال دیگر برای راهاندازی سوله (سالن) آموزشی چند منظوره گنبدکاووس هر ۲ از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای این شهرستان درسال جاری خبر داد.
نیازی با یادآوری اینکه عملیات ساخت مرکز آموزش فنی و حرفهای بانوان گنبدکاووس با پیش بینی کارگاههای متنوع مطابق با نیاز روز جامعه از سال ۹۰ آغاز شده و تا کنون با صرف حدود ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار فقط ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: تکمیل این مرکز آموزشی به ۷۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز دارد که درصورت تخصیص به موقع اعتبارات مورد نیاز تا سال ۱۴۰۱ تکمیل و آماده افتتاح و بهرهبرداری خواهد بود.
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفهای گنبدکاووس همچنین گفت که طی سه ماه نخست امسال ۷۶ دوره آموزشی باحضور ۵۳۳ نفر توسط مرکز فنی و حرفهای دولتی این شهرستان با همکاری برخی دستگاههای اجرایی برای دانشجویان، افراد تحت پوشش بهزیستی، معتادان بهبود یافته، زندانیان، افراد ساکن در سکونتگاههای غیررسمی، سربازان پادگان، جامعه عشایری و محیط کار واقعی برگزار شد.
وی افزود: درسه ماه نخست امسال همچنین ۳۴۸ زن و ۱۳۱ نفر مرد در کلاسهای برگزار شده توسط ۶۹ آموزشگاه فنی و حرفهای بخش خصوصی گنبدکاووس شرکت کردند.
نیازی با گرامیداشت هفته مهارت گفت که در این هفته سه مرکز فنی و حرفهای آزاد با رویکرد بهداشت ایمنی، گردشگری و امور مالی در گنبدکاووس افتتاح میشود که ۲ مرکز آن امروز افتتاح شد.
وی همچنین بابیان اینکه مهارت آموزان در مراکز فنی و حرفهای پس از پایان دوره آماده ورود به بازار کار هستند، برلزوم همکاری بیشتر برخی ادارات و نهادها از جمله تامین اجتماعی جهت بیمه آنها و نیز صندوق کارآفرینی امید و بانکها برای پرداخت تسهیلات تاکید کرد.
همچنین در این نشست "حاجی امان یلمه" معاون آموزش مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان نیز حضور داشت که در سخنانی کوتاه از رسانههای گروهی و ارتباط جمعی درخواست کرد تا برای بهرهمندی و حضور بیشتر جوانان در دوررههای فنی و حرفهای به منظور ورود به بازار کار فرهنگ سازی نمایند.
وی گفت: مطابق بررسیهای انجام شده درسال ۹۸ حدود ۵۵ درصد و درسال ۹۹ حدود ۶۳ درصد آموزشهای فنی و حرفهای منجر به اشتغال کارجویان شده است.
همچنین امروز نخستین کلینیک تخصصی آموزش دورههای بازاریابی و کسب و کار شرق استان گلستان با زیربنای ۱۲۰ متر مربع در گنبدکاووس آغاز بهکار کرد.
گنبدکاووس با ۳۷۳ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.
نظر شما