به گزارش ایرنا، ماموستا سیداحسن حسینی در خطبههای نماز جمعه این هفته سنندج اظهار داشت: خداوند متعال بارها در قرآن، بر لزوم کمک به فقرا و نیازمندان تاکید کرده است و همه باید برای دستگیری از افراد تهیدست قدم برداریم و در این کار خداپسندانه مشارکت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه فقر موجب گسترش فساد در جامعه میشود، اضافه کرد: به عنوان انسان مسلمان باید نسبت به هم نوعان خود احساس مسوولیت کنیم، چراکه میتوان با کمک به اقشار ضعیف، ضمن جلب رضایت پرورگار، مانع از گسترش آسیبهای اجتماعی شد.
امام جمعه موقت سنندج در بخش دیگری از خطبهها به برکات عید قربان و ایام حج اشاره کرد و گفت: روزه گرفتن در ۹ روز اول ماه ذیالحجه و قربانی کردن، سعادت دنیا و آخرت را بدنبال دارد و به نوعی جهاد در راه خدا است.
ماموستا حسینی قربانی کردن و احیای سنت ابراهیمی و پیامبر(ص) را موجب عزت و سربلندی در روز قیامت دانست و افزود: امت اسلامی باید شکرگزار باشند که صاحب اعیاد بزرگی مانند قربان و رمضان شدهاند و همواره باید به مسلمان بودن خود افتخار کنند.
وی با بیان اینکه خداوند همواره شکرپذیر بوده و پاداش شکرگزاران را می دهد و به نیت واقعی هر کسی آگاه است، ادامه داد: قرائت قرآن، دوری از حرام خوری، تلف نکردن عمر و زمان، سحرخیزی و هم نشینی با صالحان، موجب نورانی شدن قلب انسان مسلمان و زندگی همراه با سعادت میشود.
نماز جمعه سنندج هر هفته در مسجد دارالحسان سنندج که در ضلع شمالی خیابان امام خمینی(ره) واقع شده، برگزار میشود.
مسجد دارالاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبههای موجود در بنای آن، این مسجد سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.
در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد نمازگزاران صحن جدید این مسجد در پنج طبقه نیز احداث شده و زنان و مردان مومن سنندجی هر هفته نماز وحدت بخش جمعه را در این مکان اقامه میکنند.
نظر شما