این چهار کارگاه تولید محصولات صنایع دستی در روستاهای شیب دراز، گورزین، کووه ای و زینبی در زمینهایی به مساحت ۲۰۰ مترمربع احداث شده است.
راه اندازی این کارگاه ها با سرمایهگذاری مشترک سازمان منطقه آزاد قشم و بخش خصوصی در مجموع برای ۴۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرد.
این طرحها با هدف توانمندسازی جوامع محلی و آموزش تولید صنایع دستی باکیفیت و استاندارد در جزیره قشم آغاز به کار کرد که در آن دورههای آموزشی مختلفی برای علاقهمندان برگزار میشود.
بخشی از فضای این کارگاهها برای فروش صنایع دستی تولید شده توسط هنرمندان فعال در این عرصه اختصاص دارد.
افزایش تولیدات صنایع دستی علاوه بر رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال، نقش موثری در صادرات فرهنگ و ارزآوری به همراه دارد.
رییس جمهوری ، ۹ طرح در حوزه عمرانی، انرژی، تولیدی، شیلاتی و گردشگری را به ارزش ۱۶ میلیون دلار و ۲ هزار و ۳۷۹ میلیارد ریال، روز دوشنبه از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح کرد.
یادآور میشود، منطقه آزاد قشم پیش از این در پنج مرحله از افتتاحهای ریاست جمهوری در دولت تدبیر و امید با ۷۸ طرح افتتاحی به اعتبار ریالی ۷۴ هزار و ۶۳۰ میلیاردی و ارزی ۳۹۳ میلیون یورو و ۲۸۱ میلیون دلاری، در دو بخش دولتی و خصوصی حضورداشته است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما