۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸
کد خبرنگار: 3123
کد خبر: 84414330
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرپرست مرکز بهداشت بجنورد: آب آشامیدنی مرکز استان روزانه پایش می‌شود

بجنورد- ایرنا- سرپرست مرکز بهداشت بجنورد گفت: کارشناسان بهداشتی آب آشامیدنی مرکز استان را روزانه پایش می کنند و به همین دلیل نیازی به استفاده از دستگاه تصفیه آب نیست.

دکتر ابراهیم بازخانه ای روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نمونه برداری از آب بجنورد در تمامی مناطق و محله های مختلف و حتی از شیرهای برداشت انجام می شود و تاکنون موردی که منجر به اخطار شود مشاهده نشده است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بجنورد در مورد مقدار مجاز نیترات آب نیز اظهار داشت: در پایش آب میزان نیترات نیز آزمایش می شود و اگر نیرات از ۵۰ میلی گرم در لیتر بیشتر باشد مشکل ایجاد می کند و به همین دلیل ۲ چاه عمیق آهکی بجنورد در باقر خان به علت وجودنیترات و احتمال نشست فاضلاب بسته شده است و با وجود پیگیری زیاد برای استفاده از آن در هنگام کمبود آب در بجنورد اجازه استفاده از آن ها داده نشد.

وی گفت: با وجود این که آب بجنورد خوب است اما برخی از مردم این شهرستان با توجه به ذائقه ای که دارند تمایل به استفاده از آب تصفیه شده و یا خرید آب از مراکز تصفیه آب دارند.

وی با بیان این که سنگینی آب آشامیدنی باید زیر ۲۰۰ باشد گفت: منظور از سنگینی آب مقدار املاح موجود در آب است که به میلی گرم در لیتر برآور می شود و از این بابت سختی آب بجنورد متعادل است درحالی که سختی آب تصفیه شده به زیر ۱۰۰ می رسد و برای آشامیدن مناسب نیست و فقط برای تهیه چای خوب است.

وی با بیان این که مراکز فروش آب تصفیه شده هر هفته به لحاظ کیفی و کمی پایش می شوند اظهار داشت: این نمونه ها به آزمایشگاه می روند و اگر بار میکربی داشته باشند به سرعت برای خارج شدن آن از مدار مصرف اقدام می شود.  

بازخانه ای  از پلمب ۲ مرکز فروش آب تصفیه شده در سال گذشته خبر داد و افزود: در بجنورد ۲۰ مرکز فروش آب تصفیه شده فعالیت می کنند که به طور مرتب به لحاظ یون ها، املاح، میکرب و ویروس پایش می شوند و چون موضوع سلامت مردم مطرح است به پایش این مراکز حساس هستیم و به همین دلیل مراکز نیز رعایت می کنند و امسال تا کنون موردی که منجر به پلمب شود مشاهده نشده است.  

شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی با دارا بودن ۲۲۸ هزار و ۹۳۱ نفر جمعیت در شمالشرق کشور قرار دارد.

آب آشامیدنی این شهر از سد شیرین دره و چاه های ارکان و کلاته نقی تامین می شود.

مصرف آب در این شهر ۷۰۰ لیتر در ثانیه برآورد شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha