سالار قاسمی روز یکشنبه درگفت و گو با ایرنا هدف از تولید این محتواهای آموزشی را تقویت ذهنی و ویژگی های کارآفرینی در بین دانش آموزان، گسترش سطح آموزش و آشنایی آنان با مدل کسب و کار برای پیشرفت آینده کشور ذکر کرد.
مدیرکل آموزش وپرورش البرز، بهبود مهارت های اساسی مانند تفکر پیوندی، آزمایشگری، توانایی کارگروهی، شبکه سازی و حل مساله را از دیگر اهداف در دستور کار قرار گرفتن محتوای آموزشی در باشگاه کارآفرینی کانون های فرهنگی تربیتی کشور برشمرد.
وی از کسب و کار اینترنتی، فرآیند تولید و عرصه محصولات صنایع دستی و سنتی،آشپزی و صنایع غذایی خانگی،ساخت بدلیجات،چرم دوزی و نمد، پرورش گیاهان و محصولات گلخانه ای،مفاهیم کارو کارآفرینی،خیاطی و بافت، نشانه های کارآفرین شدن، ریسک پذیری، اهمیت وجایگاه کارآفرینی، ساخت وسایل تزئینی و خانگی با چوب، استفاده از مواد دوریختنی و کارگاه عملی کار و مهارت را ازجمله محتواهای آموزشی تولید شده در البرز عنوان کرد.
قاسمی خاطرنشان کرد: باشگاه کارآفرینی فرصت مناسبی برای تحقیق و پرسش جامعه هدف درحوزه کسب و کار،شناسایی و توانمندی شان در این عرصه است.
وی با اشاره به اینکه باشگاه کارآفرینی درکانون های فرهنگی تربیتی ۳۲ استان فعال شده است،یادآورشد: دانش آموزان در طول سال تحصیلی به غیر از فضای آموزشی – تربیتی مدرسه و دروس تئوری با فضای کسب و کار نیز آشنا میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز تصریح کرد: کلاس های آموزش کارآفرینی برای دانش آموزان در فضای مجازی و به صورت حضوری البته با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و تعداد کم علاقه مندان در کانون های فرهنگی تربیتی این استان در حال برگزاری است.
وی محورهای آموزشی و مهارتی این باشگاه را دربخش پژوهش های پزشکی،دست سازه ها، ایده های جذاب و خلاقانه کارآفرینی در فضای مجازی، فعالیت های ادبی، آزمایشگاهی و اختراع، گردشگری و بوم گردی عنوان کرد.
قاسمی تاکید کرد: در این طرح ملی تربیت نسل آینده کارآفرینان نوآور کشور با تکیه بر تفاوتهای فردی، استعداد و علایق منحصر به فرد دانش آموزان، پرورش نوجوانان متناسب با تواناییها و استعدادهای آنها، دنبال می شود.
استان البرز با ۱۲ کانون فرهنگی تربیتی از آبان ماه سال ۹۹ میزبان دبیرخانه باشگاه کارآفرینی کشورشده است.
نظر شما