نماینده اردکان: مهارت آموزی مسیر اصلاح زندانیان را هموار می‌کند

یزد- ایرنا- نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش مهارت ها و ایجاد اشتغال بهترین مسیر برای اصلاح مددجویان زندانی و پیشگیری از بازگشت مجدد آنان به ندامتگاه هاست و سازمان زندان‌ها نیز می‌تواند این بستر را با همکاری دولت و مجلس افزایش دهد.

به گزارش روزیکشنبه روابط عمومی اداره‌کل زندان‌ها، اقدامات تامینی و تربیتی  استان یزد، محمدرضا دشتی اردکانی در بازدید از مجتمع در دست ساخت پرورش قارچ وابسته به انجمن حمایت زندانیان اردکان با اشاره به ضرورت حمایت از خانواده های زندانیان نیازمند افزود: هدف از تشکیل تشکل یادشده ، حمایت مادی و معنوی از خانواده زیرپوشش است. 

همچنین حسین سبزواری مدیرکل زندان‌های یزد با اشاره به فعالیت چشمگیر این انجمن و حمایت از زندانیان اردکان در جذب منابع از خیران و توسعه اشتغال افزود: انجمن حمایت زندانیان نقطه قوتی برای حمایت از خانواده نیازمند زندانیان است و این نوع تشکل ها باید چتر حمایتی خود را با توسعه اشتغال و درآمدزایی گسترش دهند.

همچنین حسین صالحی مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان اردکان با قدردانی از نگاه ویژه مسوولان به این نهاد بیان کرد: خانواده زندانی غیر از زندانی شدن سرپرست خود نباید دغدغه دیگری داشته باشد.

مجتمع پرورش قارچ یادشده در زمینی به مساحت ۱۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع و با زیربنای چهار هزار متر مربع در ۱۲ مرحله شامل ۳۶ سالن احداث است که مرحله نخست آن به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد .

هم‌اکنون در استان یزد سه زندان شامل زندان مرکزی و شماره ۲ در شهر یزد و یک زندان در اردکان وجود دارد و ۲ بازداشتگاه هم در شهرستان‌های خاتم و ابرکوه دایر است .

بیست و ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ،مدیرکل زندان‌های یزد ،تعداد مددجویان زندانی استان را حدود سه هزار و ۵۰۰  نفر بیان کرد و گفت: ۶۸.۲ درصد این افراد متاهل هستند.

سبزواری افزود: ۹۶.۶ درصد زندانیان، مرد و بقیه زن هستند؛ ۶۰.۹ درصد آنها بومی و ۲۸.۴ درصد غیربومی و ۱۰.۷ درصد هم از شهروندان خارجی  هستند.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر مددجویان در گروه سنی زیر ۴۰ سال هستند؛ ۶۰.۳ درصد جرم زندانیان در رابطه با مواد مخدر و بعد از آن سرقت با ۲۰.۱ درصد است.

 وی تعداد زندانیان جرایم غیرعمدمالی  استان  را ۱۲۵ نفر بیان کرد و گفت:  هشت نفر از این تعداد زن و بقیه مرد هستند و عمده این افراد بدهکاران دیه شامل کارگاهی و تصادفات رانندگی، مهریه و نفقه است و حدود ۱۰۰ نفر از این مددجویان زندانی به دلیل مسایل حقوقی و مالی در زندان بسر می برند.

وی یادآور شد: در زندان های استان  بیشتر بدهی زندانیان جرایم غیرعمد  بالای ۵۰ میلیون تومان  است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha