بیتا احمدیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش مصرف میوه و سبزی و دریافت کافی فیبر غذایی از نتایج و اهداف راه اندازی این باغچه های خانگی توسط زنان آذربایجان غربی است.
وی گفت: اصلاح الگوی غذای خانواده ها، حمایت از تولید محصولات گواهی شده با تکیه بر مدیریت مصرف آب و خاک از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به برنامه ریزی و برگزاری ۱۴۶ دوره آموزشی در ۲ سال گذشته، ادامه داد: توانمند سازی زنان روستایی و عشایری استان، ایجاد باغچه های خانگی و طرح بهبود تغذیه از اهداف این دوره های آموزشی بوده است.
احمدیان اضافه کرد: ۱۳۰ دوره آموزشی برای سه هزار و ۲۵۰ نفر از زنان روستایی و عشایری استان آذربایجان غربی برای ایجاد یک هزار و ۲۵۵ باغچه خانگی در دست اجراست.
وی با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی زنان روستایی در تولید فرآورده های زنبور عسل نیز در سالجاری، گفت: این دوره برای ۱۸ نفر از زنان فعال در حوزه زنبور داری شهرستان خوی در شمال آذربایجان غربی برگزار میشود.
وی ادامه داد: این طرح توسط مشاور فنی استان در قالب کارگاه های عمل آوری فراورده های زنبور عسل شامل ژل رویال، موم، تولید زهر برای گروه هدف برگزار خواهد شد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: شرایط کنونی، برگزاری دورهها را محدود کرده است و با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، علاوه بر دوره های حضوری بیشتر دورههای آموزشی به صورت مجازی و با ارائه فیلم آموزشی، توزیع بروشور و نشریه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار میشود.
چند سالی است که رهبر معظم انقلاب تاکید زیادی بر نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی دارند که این مساله نشان از اهمیت این موضوع در پیشبرد سیاست های نظام است.
سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بر همین اساس اقدام به اجرای طرح باغچه های خانگی کرد، این طرح ظرفیتی در اختیار بانوان خانه دار یا دیگر اعضای خانواده است که می تواند با خلاقیت سبب تولید محصولات متنوعی برای بهره وری اقتصادی خانواده و تامین نیازهای خانوار شود.
نظر شما