به گزارش روز سه شنبه ایرنا، منابع خبری اعلام کردند در حال حاضر بیمارستانهای اندونزی به ویژه در استانهای «جاوه» و «بالی» قادر به پذیرش بیماران جدید نیستند. از دیگر سو، در حال حاضر اکثر بیمارستانهای اندونزی با کمبود اکسیژن روبرو شدهاند.
بر اساس جدیدترین آمارهای منتشر شده از سوی سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر بیش از ۳ میلیون و ۱۶۶ هزار تن در اندونزی به بیماری کرونا مبتلا شدهاند. از این تعداد دست کم ۸۳ هزار و ۲۷۹ تن جان خود را از دست دادهاند.
کودکان، قربانیان جدید کرونا در اندونزی
به گزارش پایگاه خبری «نیویورک تایمز»، در حال حاضر کرونا کودکان را در اندونزی هدف قرار داده است.
به گفته پزشکان، در چند هفته گذشته شمار زیادی از کودکان زیر پنج سال در اندونزی به سبب ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند.
بر اساس این گزارش، شمار قربانیان کرونا در میان کودکان در اندونزی در مقایسه با سایر کشورهای آسیایی در بالاترین رقم قرار گرفته است به طوریکه هر هفته دست کم ۱۰۰ کودک در اندونزی به سبب ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست می دهند.
به گزارش پایگاه خبری هندی «تایمز آو ایندیا»، افزایش مرگ و میر کودکان در اندونزی با افزایش نوع دلتای ویروس کرونا در این کشور همزمان شده است.
بر پایه این گزارش، کندی سرعت واکسیناسیون در جنوب شرق آسیا سبب شده است که نه تنها اندونزی بلکه سایر کشورهای این منطقه از جمله میانمار، مالزی و ویتنام با افزایش شمار مبتلایان نوع دلتای ویروس کرونا روبرو شوند.
بر پایه این گزارش، اندونزی در ماه جاری میلادی با افزایش شمار مبتلایان به کرونا روبرو شده و سرعت ابتلا در این کشور که از نظر جمعیت در جایگاه چهارم در جهان قرار دارد از برزیل و هند پیشی گرفته است.
به گفته پزشکان اندونزیایی، در حال حاضر شمار ابتلا کودکان حدود ۱۲.۵ درصد از کل مبتلایان را در این کشور به خود اختصاص داده است.
همچنین شمار مرگ و میر ناشی از کرونا در میان کودکان در یک ماه گذشته در اندونزی با افزایش چشمگیری روبرو شده است.
بر پایه این گزارش، در هفته منتهی به ۱۲ ژوئیه، دست کم ۱۵۰ کودک در اندونزی به سبب ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند که بیش از ۵۰ درصد از این افراد زیر ۵ سال بودند.
به باور متخصصان بهداشت در اندونزی، اگرچه آمار رسمی در حال حاضر شمار مبتلایان به این بیماری را در این کشور بیش از سه میلیون نفر اعلام کرده که از این رقم بالغ بر ۸۳ هزار تن جان باخته اند، اما امار واقعی بیش از این ارقام است.
گفتنی است از زمان شیوع ویروس کرونا در اندونزی دست کم ۸۰۰ کودک جان خود ر از دست داده اند که از این تعداد بیشتر آنها در ماه گذشته میلادی جان باخته اند.
آمارهای منتشر شده از سوی دانشگاه اکسفورد نشان میدهد، یکی از مهمترین دلایل افزایش شمار مرگ و میر در اندونزی کندی روند واکسیناسیون است به طوریکه تاکنون فقط ۱۶ درصد از جمعیت این کشور دوز اول واکسن کرونا و فقط ۶ درصد دوز دوم را در این کشور دریافت کرده اند.
گفتنی است در حال حاضر اندونزی نیز مانند سایر کشورها کودکان زیر ۱۲ سال را واکسینه نمیکند و اخیرا اقدام به واکسیناسیون کودکان در محدوده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال میکند.
همچنین شماری از بیمارستانها در اندونزی برای درمان کودکان مبتلا به کرونا اختصاص داده شده است.
تشدید محدودیتها برای مبارزه با کرونا
همچنین گزارشها نشان میدهد مقامات اندونزی تصمیم دارند با هدف جلوگیری از شیوع بیشتر شمار مبتلایان به این بیماری مهلک، محدودیتهای کرونایی را تا تاریخ دوم اوت (۱۱ مرداد ماه) تمدید کند.
به دنبال افزایش شمار قربانیان در اندونزی، مقامات این کشور همچنین تصمیم دارند به شمار مراکز نگهداری از بیماران کرونایی بیافزایند. در حال حاضر اکثر مشاغل در اندونزی با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا فعالیتشان به حال تعلیق درآمده است.
همچنین با هدف حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا در اندونزی، وزارت اقتصاد این کشور اعلام کرده است که مالیات بر ارزش افزوده را از برخی از کسب و کارهای کوچک حذف خواهد کرد.
در هفته گذشته دست کم یک هزار و ۵۶۶ تن در اندونزی جان خود را از دست دادند که این رقم بیشترین شمار قربانیان در این کشور از آغاز این بیماری مهلک به شمار میآید.
روند واکسیناسیون در اندونزی
تاکنون ۷۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ میلیونی در اندونزی که پرجمعیتترین کشور در منطقه جنوب شرق آسیا به شمار میآید با استفاده از واکسنهای تولید شرکت چینی «سینوواک بیوتک» واکسینه شدهاند.
در اواخر تیرماه سال جاری، دولت اندونزی اعلام کرد ۱۰ میلیون دوز دیگر واکسن سینوواک به شکل مواد اولیه از چین وارد کرده است.
به گزارش خبرگزاری مستقل «مینانیوز» مونتهنگرو، « بودی گونادی سادیکین » وزیر بهداشت اندونزی اعلام کرد مواد اولیه واکسن سینوواک که تا کنون وارد اندونزی شده ۱۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۲۸۰ دوز است که در شرکت داروسازی « بیو فبرما » به شکل نهایی واکسن تبدیل می شود.
سادیکین در مصاحبه مطبوعاتی مجازی که برای ورود این واکسن ها برگزار شده بود گفت، تا ماه آینده ۹۳ میلیون دوز واکسن سینوواک خواهیم داشت. واکسن های فرآوری شده در تمام مناطق اندونزی توزیع خواهند شد.
نظر شما