رضاعلی یوسفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون چهار هزار و ۷۸۷ دوز واکسن کرونا در شهرستان دریافت و سه هزار و ۱۲۴ دوز نیز در مرحله اول و دوم تزریق شده است.
وی گفت: در مرحله اول ۸۵ درصد از سالمندان بالای ۸۵ سال، ۹۲ درصد از جمعیت ۸۰ تا ۸۴ سال، ۹۲درصد از ۷۵ تا ۷۹ سال، ۶۹درصد از جمعیت ۷۰ تا ۷۴ سال، ۴۲ درصد از جمعیت ۶۵ تا ۶۹ سال و ۲۷ درصد از جمعیت ۶۰ تا ۶۴ سال واکسن کرونا دریافت کردند.
یوسفی افزود: در مرحله دوم تزریق واکسن نیز جمعیت بالای ۸۵ سال۵۰ درصد، جمعیت ۸۰ تا ۸۴ سال، ۵۶ درصد، از گروه سنی ۷۵ تا ۷۹ سال، ۶۸درصد و از جمعیت ۷۰ تا ۷۴ سال ۲۲ درصد واکسن کرونا زده اند.
وی اضافه کرد: در گروه سنی ۶۵ تا ۶۹ سال نیز تاکنون در مرحله دوم واکسنی تزریق نشده است.
وی علت پایین بودن میانگین تزریق واکسن در شهرستان را عدم استقبال برخی از روستانشینان دانست و خاطرنشان کرد: در برخی روستاهای بخش جرگلان نه تنها استقبالی از واکسن کرونا نمی شود بلکه مردم تمایلی نیز برای انجام تست کرونا ندارند.
یوسفی افزود: اگرچه بیشترین موارد ابتلا و بستری کرونا نیز در این بخش است ولی بدلیل عدم همکاری مردم روزانه به طور میانگین تنها یک تست آزمایش کرونا در شهر یکه سعود انجام می شود.
براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی، ۷۲ هزار دوز واکسن از آغاز واکسیناسیون کرونا تا کنون در این استان تزریق شده است.
استان خراسان شمالی که از اواخر سال ۹۸ وارد همه گیری ویروس کرونا شد، تاکنون چهار موج از این بیماری را پشت سرگذاشته است و از هفته جاری وارد موج پنجم بیماری کووید ۱۹ و سوه جدید آن ویروس کرونای دلتایی موسوم به هندی شد.
براساس آمار رسمی تا پایان موج چهارم ویروس کرونا یکهزار و ۴۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان خراسان شمالی جان خود را از دست دادند.
طبق گزارش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از هشت شهرستان، سه شهرستان بجنورد، اسفراین و شیروان که ۷۵ درصد از جمعیت حدود ۹۰۰ هزار نفری این استان را در خود جای دادند، در وضعیت قرمز، شهرستان مانه و سملقان، جاجرم و راز و جرگلان در وضعیت نارنجی و گرمه و فاروج نیز در وضعیت زرد قرار دارند.
نظر شما