بهرام سرمست روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در تالار کرامت استانداری اظهار داشت: برای شهرکهای صنعتی استان اقدامهای زیربنایی و اساسی صورت گرفته، که ممکن است الان دیده نشود ولی در آینده دیده خواهد شد و برای صنعتگران نیز بهعنوان یک زیرساخت اساسی مورد توجه است.
وی ایجاد زیرساختهای برق، آب و گاز را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در مورد این مسائل واقعا تلاشهای زیادی انجام شده است و با توجه بهشرایطی که در رابطه با برق در کشور داریم، دنبال این موضوع بودیم که بر اساس تفاهم نامهها، در اولویت اعتباری استان قرار دهیم.
سرمست با بیان اینکه این اتفاق افتاده و نیاز بهپیگیری دارد گفت: جذب سرمایهگذار برای این موضوعها بسیار مهم است از این رو شرکت شهرکهای صنعتی استان، دنبال سرمایه گذار برود و سرمایه گذار را جذب کند.
وی اضافه کرد: برای آینده نیز هر کاری بخواهیم جهت توسعه شهرکهای صنعتی انجام دهیم، تامین زیرساختها جزو الزامهای اساسی بهشمار میآید.
استاندار قم موضوع گاز را نیز بهعنوان یکی دیگر از زیرساختهای شهرکهای صنعتی مورد توجه قرار داد و گفت: خوشبختانه این مساله بهخوبی حل شده و در در رابطه با آب نیز استفاده از پساب یک راهکاری است که در استان دنبال میشود، شرکت شهرکها این را با جدیت پیگیری کند، که نتیجه بگیریم.
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود اقدامهای صورت گرفته در خصوص توسعه و الحاق اراضی بهشهرکهای صنعتی را بسیار اساسی و زیربنایی توصیف کرد و یادآور شد: مجموع الحاقات زمین شهرکهای صنعتی هزار و ۳۵۰ هکتار است که برای شرکت شهرکها بهویژه برای شهرک صنعتی شکوهیه که از نظر کمبود زمین کاملا در تنگنا قرار داشت رقم کمی نیست، این الحاقات جدید واقعا نَفَس شهرکها را باز، و فضای توسعه را ایجاد خواهد کرد.
وی همچنین بیان داشت: این یک سیاستی بوده که با جدیت دنبال کردم، و باید نهایی شود و آنهایی که مجوز شورای برنامهریزی و توسعه استان را دارد نیز بهمراحل نهایی برسد.
وی با اشاره بهتوسعه نواحی صنعتی در قم تصریح کرد: توسعه نواحی صنعتی با هدف توسعه متوازن صورت میگیرد، چند ناحیه صنعتی را توسعه دادیم که نیاز بهجذب سرمایهگذار دارد و در نخستین فرصت بر اساس توافقهای موجود پیگیری، عملیاتی و اجرایی شود.
وی اضافه کرد: با توجه به ۲ شهرستان جدید کهک و جعفریه برخی از این شهرکهای صنعتی از نظر موقعیت جغرافیایی در این شهرستانها مستقر هستند.
استاندار قم توسعه نواحی صنعتی استان در شهرستانهای مذکور را رویکرد مناسبی دانست و بیان کرد: سرمایهگذاران باید از این فرصتهای سرمایه گذاری پیش آمده استفاده کنند.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۳ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارند.
نظر شما