مهدی کهنسال روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : دوره کنونی قابل مقایسه با سال های آغازین پیروزی انقلاب اسلامی است و قوای سه گانه به همراه دیگر نهادهای حاکمیتی می توانند با اتفاق و اتحاد در راه حل مشکلات اصلی کشور گام بردارند و موضوعات مختلف تبدیل به نزاع سیاسی میانشان نخواهد شد.
وی ادامه داد : متاسفانه کشور از نزاع های جناحی ضربه های سختی خورده و یکی از آنها هم ناکارآمدی دولت ها بود ولی اکنون فرصت ایجاد شده است تا دولت سیزدهم بدون دغدغه با فراهم آوردن مدیران با تجربه و فارغ از نزاع سیاسی مشکلات کشور را حل کند.
کهنسال با اظهار این که در برخی موضوعات وجود اختلاف نطر میان روسای قوا و نهادهای حاکمیتی منجر به انباشت مشکلات شده است ، گفت : نزاع های سیاسی توان کشور را فرسایشی کرده و امید به حل مشکلات را در دل مردم کشته است و اکنون انتظار مردم این است که دولت سیزدهم یکی پس از دیگری مشکلات را از سر راه بردارد.
وی افزود : شاید بتوان گفت شرایط حاضر به لحاظ یکدست شدن قدرت شبیه اوایل پیروزی انقلاب اسلامی است و رییس جمهوری منتخب باید از این فضای ایجاد شده بدرستی بهره بگیرد و چراغ امید حل مشکلات را در دل مردم روشن کند.
این فعال سیاسی مازندران توضیح داد : البته بهره گیری از فرصت ایجاد شده نیازمند پیش نیازهایی است که از جمله آن انتخاب مدیران توانمند، متخصص و صالح است که هدفشان خدمت به مردم و حل مشکلاتشان باشد و به دنبال منافع شخصی و حزبی خودشان نباشند.
وی افزود : برای انتخاب مدیران شایسته هم در درجه اول باید رویه غالب گذشته مبنی بر سپردن مناصب مدیریتی به افراد دارای وابستگی جناحی و سیاسی کنار گذاشته شده و معیار اصلی توانمندی افراد قرار گیرد.
کهنسال گفت : به طور مثال وقتی قرار است وزیر ورزش انتخاب شود حتما باید فرد یا افرادی به عنوان گزینه معرفی شوند که دارای تخصص و تجربه باشند نه این که چون وابستگی سیاسی دارند ، به تحصیلات ، توانمندی و تخصصشان توجهی نشود.
وی افزود : گذشته از تخصص و دانش ، مدیران باید مشکل شناس هم باشند و در میان مردم زندگی کرده باشند و درد مردم را شناخته و لمس کرده باشند.
کهنسال تاکید کرد : خوشبختانه در سیستم اداری کشور افراد لایق و متخصص زیادی حضور دارند که دولت سیزدهم می تواند با شناسایی و باور توانمندی آنها از این ظرفیت استفاده بکند تا راهکارهای لازم برای رفع مشکلات جامعه فراهم شود .
وی در خصوص روابط بین المللی و سیاست خارجی دولت آینده نیز گفت : در عصر حاضر به دلیل انفجار تبادل اطلاعات در عرصه جهانی دیگر نمی توان و نباید دراین باره بحث کرد که آیا باید روابط بین المللی داشته باشیم یا نه ؟ چرا که وضعیت الان به گونه ای است که کشورها نمی توانند درهای ارتباطات را ببندند و بگویند نیازی به ارتباط نیست چون جهان به سمت و سویی رفته است که ارتباطات به عنوان بخشی از فرایند یک کشور به شمار می رود که بدون آن کارها قابلیت انجام نخواهد شد .
نظر شما