بهمن اقدمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: جهش در جذب مشارکت حداکثری خیران مدرسهساز و مدرسهیار در این شهرستان در سایه تلاش برای تحقق بسته تحولی توسعه مشارکتهای مردمی تحقق یافته است.
وی اضافه کرد: احداث ۳۶ کلاس درس در قالب هشت پروژه عمرانی، امضای ۳۶ تفاهمنامه ساخت مدارس در سطح منطقه، اهدای ۲۶۰ عدد تبلت دانشآموزی و بستههای کمک معیشتی برای دانشآموزان نیازمند زمینه این جهش را فراهم کرده است.
وی همچنین بازسازی و مقاومسازی فضاهای آموزشی، آموزش نیروی انسانی در راستای توسعه آموزشهای مجازی، تامین و فراهم آوردن زیرساختهای لازم درجهت توسعه آموزشهای مجازی، تجهیز و بهروزرسانی تجهیزات هنرستانها در راستای تحقق امر مهارتآموزی متناسب با تغییرات نظام آموزشی را از چالشهای آموزش و پرورش این شهرستان طی سالهای آینده عنوان کرد.
اقدمی ادامه داد: افزایش پوشش تحصیلی، برگزاری کلاسهای آموزش خانواده با توجه به نیاز روز اولیای دانشآموزان و فراهم آوردن امکانات لازم برای دانشآموزان روستاهای محروم منطقه از دیگر نیازهای آموزش و پرورش این شهرستان به شمار می رود.
وی همچنین بهبود معیشت معلمان را از چالشهای پیشروی آموزش و پرورش دانست و اظهار داشت: رفع مشکلات آموزش و پرورش منوط به تغییر نگاه فرهنگی مسئولان به این نهاد عظیم تربیتی و انسانساز است.
مدیر آموزش و پرورش هشترود اضافه کرد: اگر طرح رتبهبندی معلمان و توجه به معیشت فرهنگیان در مجلس شورای اسلامی تصویب و اجرا شود، میتواند به رفاه و معیشت فرهنگیان کمک کند.
به گزارش ایرنا ۹ هزار و ۵۰۴ دانشآموز هشترود در ۱۵۹ مدرسه با ۶۰۰ کلاس درسی این شهرستان تحصیل میکنند.
نظر شما