۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲
کد خبرنگار: 3145
کد خبر: 84419048
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سه مرکز خدمات جامع سلامت به شبکه بهداشت و درمان ساوه اضافه می‌شود

ساوه - ایرنا - رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه از کلنگ زنی سه مرکز خدمات جامع سلامت با هدف توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش ایرنا، دکتر «مهدی مصری» روز چهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های سلامت شهرستان ساوه که با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد، گفت: مرکز خدمات جامع سلامت روستای نور علی بیک در ساختمان یک هزار مترمربعی با مشارکت خیرین احداث خواهد شد.

وی بیان کرد: مرکز جامع سلامت شهری-روستایی سرداران در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع که بودجه ساخت آن از محل اعتبارات کمیساریای عالی پناهندگان به میزان ۳۰ میلیارد ریال تامین می‌شود، کلنگ زنی شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه عنوان کرد: مرکز جامع سلامت شهری و پایگاه فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ شهرک فجر نیز با مشارکت خیرین در حال ساخت بوده که اعتبار برآوردی آن ۶۰ میلیارد ریال است و براساس ارزیابی‌ها جمعیت ۳۰ هزار نفری شهرک فجر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

به گفته مصری، با افتتاح پایگاه سلامت رجبی۲ در ساختمان ۱۱۰ مترمربعی، ۱۲ هزار نفر از جمعیت شهری از خدمات بهداشتی درمانی بهره‌مند می‌شوند.

وی گفت: فرآیند تبدیل دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی سخت و پیچیده است و باید منابع انسانی، تجهیزات، زیرساخت‌های لازم تامین شود و این مهم در شهرستان ساوه در حال پیگیری است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه تصریح کرد: طرح توسعه متوازن آموزشی باید مدنظر باشد و با توجه به نزدیکی به پایتخت و فعالیت شرکت‌های دارویی، ساوه و زرندیه به یکی از قطب‌های علمی و فناوری در این حوزه تبدیل خواهد شد.

مصری از کلنگ زنی مرکز قلب ساوه با توجه به نیاز شهرستان در آینده نزدیک خبر داد.

۲ هزار و ۵۴۰ معلم ساوجی واکسن کرونا دریافت می‌کنند

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه نیز در این مراسم گفت: با توجه به آسیب‌پذیری جمعیت ۶ هزار نفری مهمانشهر شهید ناصری و تسهیل در ارائه خدمات درمانی، آزمایشگاه، واحد تغذیه و روانشناس در مرکز درمانی این مهمانسرا راه‌اندازی شد.

سه مرکز خدمات جامع سلامت به شبکه بهداشت و درمان ساوه اضافه می‌شود

دکتر «محمود کریمی»، از افتتاح مرکز شماره ۲ تجمیعی واکسیناسیون با کمک شهرداری، سپاه و دستگاه‌های اجرایی ذیربط خبر داد و گفت: ظرفیت تزریق روزانه چهار هزار دُز واکسن در مراکز واکسیناسیون وجود دارد و در صورت نیاز مرکز شماره سه واکسیناسیون نیز راه‌اندازی می‌شود.

وی از واکسیناسیون ۲ هزار و ۵۴۰ نفر از معلمان ساوجی از هفته آینده خبر داد و گفت: گروه‌های پرخطر شامل اساتید دانشگاه، رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی، زندانیان، خبرنگاران، بیماران دیابتی و... به زودی واکسینه می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha