سرهنگ اسماعیل خسروی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سازماندهی این گروه بزرگ از جهادگران بسیجی در قالب ۱۷۰ گروه سازندگی و محرومیتزدایی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: اعزام سه هزار بسیجی جهادگر شامل دانشآموزان، دانشجویان و دیگر اقشار داوطلب از شهروندان تربتی به مناطق محروم تربتحیدریه از ابتدای هفته آتی آغاز میشود.
مسوول بسیج سازندگی سپاه پاسداران ناحیه تربتحیدریه اولویت نخست این نهاد را در محرومیتزدایی از مناطق کمبرخوردار شامل ساخت، بهسازی و مرمت واحدهای مسکونی قشر محروم اعلام و بیان کرد: ساخت اماکن عمومی و عامالمنفعه برای عامه مردم نیز در اولویت بعدی جهادگران بسیجی این شهرستان قرار دارد.
وی گفت: ۱۶۰ واحد مسکونی اقشار نیازمند در مناطق محروم تربتحیدریه توسط ۷۰ گروه جهادگران بسیج سازندگی در قالب اردوهای جهادی سه تا پنج روزه مرمت و بهسازی میشود.
خسروی این اقدام را در چارچوب تفاهمنامه با کمیته امداد امام خمینی(ره) ذکر و بیان کرد: در این چارچوب ۸۶ واحد مسکونی متعلق به افراد معسر و نیازمند توسط کمیته امداد مورد شناسایی قرار گرفت و بقیه این واحدهای مسکونی نیازمند بهسازی از سوی بسیج سازندگی سپاه شناسایی شد.
وی افزود: بسیج سازندگی تربتحیدریه بدون در نظر گرفتن نیروی کار، برای هر منزل مسکونی ۲۵ میلیون تا ۷۵ میلیون ریال را جهت بهسازی، مرمت و تامین مصالح ساختمانی همچون سیمان، گچ، کاشی و سرامیک، لوله و شیرآلات و همچنین لوازم الکترونیکی در اختیاز گروههای جهادی این شهرستان قرار داده است.
مسوول بسیج سازندگی سپاه پاسداران ناحیه تربتحیدریه در ادامه این نشست خبری، اشتغالزایی در چارچوب راهاندازی کارگاههای کوچک و زودبازده را دیگر اولویت این نهاد ذکر و بیان کرد: بر همین مبنا طرحی با عنوان "به روستا بر میگردیم" آماده شده که امسال در این شهرستان اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: اجرای "طرح به روستا بر میگردیم" با هدف جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر و با مشارکت "بنیاد برکت" برای ۱۶۰ نفر در چهار روستای بخش کدکن و چهار روستای بخش مرکزی این شهرستان اشتغال ثابت و پایدار ایجاد میکند.
خسروی گفت: بنیاد برکت در این چارچوب ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات را به هریک از طرحهای مورد تایید ارائه میکند.
وی افزود: صندوقهای قرضالحسنه روستایی نیز در اجرای "طرح به روستا بر میگردیم" پس از معرفی به صندوق کارآفرینی امید تسهیلاتی را تا سقف دو ملیارد و ۵۰۰ میلیون ریال دریافت میکنند.
۱۷ هزار نفر در قالب هشت هزار و ۸۰۰ هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) تربتحیدریه هستند که هزار ۲۰۰ نفر آنان را دانشآموزان و ۲۵۰ نفر را دانشجویان تشکیل میدهند.
۷۹ درصد نیروی کار تربتحیدریه در گستره ۹۱ هزار هکتاری زمینهای کشاورزی و باغی این شهرستان به کشاورزی اشتغال دارند.
۷۰ هزار نفر از جمعیت ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه ساکن روستا هستند. تربتحیدریه دارای چهار بخش "مرکزی، جلگه رخ، کدکن، بایگ" و چهار شهر، هشت دهستان و ۱۳۶ روستا است.
مرکز این شهرستان در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما