به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، انجمن روزنامه نگاران زن ایران در واکنش به بررسی طرح صیانت از کاربران فضای مجازی در مجلس یازدهم در بیانیهای اعلام کرد: تحولات سالهای اخیر در جهت گسترش فضای مجازی و زدودن مرزهای زمانی و مکانی، فصل جدیدی را در زندگی بشریت رقم زده است، فضایی که همچون تمامی پدیدههای انسانی، آبستن برداشتها، تفسیرها و نوآوریها است.
این بیانیه افزود: فضای مجازی و پلتفرمهای متعدد آن در زندگی تمامی انسانهای قرن بیست و یکم سنجاق شده و ایرانیان نیز از این امر مستثنی نبوده و نیستند. بسیارند جوانانی که با نبوغ و ایدههای نوآورانه خود، کسب و کارهای خود را در پلتفرمهای متعدد دنبال میکنند.
انجمن روزنامه نگاران زن ایران ادامه داد: حال مجلس انقلابی در شرایط کمنظیر تورمِ حاکم بر کشور و تحریم های متعدد، با طرح صیانت از فضای مجازی و پیشنهاد در خصوص تشکیل کمیسیون مشترک اجتماعی، فرهنگی و قضایی قبل از هر اقدام جدی باید پاسخگوی سوالات زیر باشد:
۱- آیا مجلس طرحی برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی پس از تعطیلی دارد؟
۲- پلتفرمهای جایگزین ملی کدام است و آیا میتواند پاسخگوی نیازهای کسب و کار کاربران باشد؟
۳- به گواهی تاریخ فیلتر و مسدود کردن فضاهای مجازی پیامدی جز افزایش بیاعتمادی و دامن زدن به رونق کاسبان فیلترینگ نداشته و حتی مسوولان ردهبالا از پلتفرمهای فیلتر شده بهره میگیرند؛ آیا در این شرایط ادله منطقی مجلس برای طرح مذکور چیست؟
۴- آیا مجلس به عواقب و آبستن شدن بحرانها و منازعات احتمالی داخلی به درستی اندیشیده است؟
۵- برای جبران بی اعتمادی سخت و دیر التیام میان شهروندان به واسطه طرحی که حقوق اساسی آنان را پایمال میکند، چه چاره ای اندیشیده است؟
۶- چهره و پرستیژ بین المللی ایران چگونه ترسیم خواهد شد؟ آیا سالها در قعر جداول رنکینگهای بینالمللی بودن کفایت نمیکند؟
۷- آیا اولویت کار مجلس انقلابی در شرایط کنونی جامعه، تنها محدود کردن جریان آزاد ارتباطات و اطلاعات است؟ یا ارایه طرحهایی برای مشکلات اساسی چون کرونا، بیکاری، مشکلات زیست محیطی و ...
انجمن روزنامه نگاران زن ایران در ادامه یادآور شد: از این رو این انجمن ضمن دعوت از مجلس به تامل و آینده نگری بیشتر در ارتباط با طرح مذکور، اعتراض خود را نسبت به طرح اعلام میدارد و از مجلس خواهان رسیدگی به مشکلات بنیادین شهروندان است.
نظر شما