مهدی نامدار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های انجام شده هنرستان های نمونه دولتی شبانه روزی پسرانه شهید شهریار نمکی و دخترانه خدیجه الکبری سنندج در رشته های مختلف هنری در سنندج راه اندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه این ۲ مرکز در شهرستان های بیجار و قروه مجوز گرفته بود که بدلیل عدم استقبال دانش آموزان مجوز آن لغو و به مرکز استان منتقل شده است، افزود: براین اساس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ دانش آموزان پایه دهم نواحی یک و ۲ سنندج، شهرستانها و مناطق استان و روستاهای تابعه می توانند نسبت به ثبت نام در این هنرستان ها اقدام کنند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه در هنرستان شهید نمکی ناحیه یک سنندج هفت رشته و در هنرستان خدیجه الکبری ناحیه ۵ سنندج نیز ۵ رشته تدریس خواهد شد، گفت: در هنرستان نمکی هفت رشته شامل، الکتروتکنیک، تاسیسات، ماشین ابزار، مکانیک خودرو، صنایع چوب، ساختمان و در هنرستان خدیجه الکبری پنج رشته شامل شبکه و نرم افزار، تربیت بدنی، حسابداری، طراحی و دوخت و گرافیک ارائه می شود.
وی استفاده مطلوب از امکانات آموزشی همزمان، افزایش مهارت های زندگی دانش آموزان روستایی، گسترش و توسعه آموزشهای فنی و مهارتی به مناطق روستایی استان، گسترش عدالت اجتماعی در ایجاد اشتغال مولد و پایدار، جهت دادن آموزش های فنی حرفه ای به سمت توسعه پایدار و فراهم کردن این آموزش ها برای همه را از اهداف تاسیس هنرستان های نمونه دولتی شبانه روزی اعلام کرد.
نامدار با بیان اینکه دانش آموزان روستایی بر اساس سهمیه تعیین شده دارای خوابگاه شبانه روزی خواهند بود؛ گفت: براساس مجوز وزارت آموزش و پرورش این ۲ هنرستان به عنوان نمونه دولتی شبانه روزی در سال جاری فعالیت می کنند.
وی یادآور شد: تاکنون حدود ۵۰۰ نفر دانشآموز برای تحصیل در هنرستان های نمونه دولتی ثبت نام کرده اند که پس از برگزاری آزمون ورودی و قبولی می توانند در این هنرستان ها تحصیل کنند ضمن اینکه در این هنرستان ها و در هر رشته به صورت میانگین ۱۵ دانش آموز پذیرش می شوند البته در صورت استقبال هر رشته تا ۲۰ نفر نیز ظرفیت داریم.
در حال حاضر ۱۲۰ هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش شهری و روستایی در رشته های مختلف هنری در کردستان وجود دارد.
نظر شما