مریم حجتی نسب روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: والدین سیستان و بلوچستانی باید ابتدا در این سامانه نامنویسی کنند تا نوبت سنجش به فرزندان آنان داده شود.
وی ادامه داد: تاکنون تنها ۳۰ هزار نفر در این سامانه نامنویسی کردند که سنجش افزونبر ۱۸ هزار نفر از نوآموزان تاکنون انجام شده است.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنائی سیستان و بلوچستان گفت: از آنجایی که طرح سنجش سلامت کودکان بدو ورود به دبستان از اول تیر آغاز و تا شهریور ادامه دارد ضروری است والدین هر چه سریعتر نسبت به نامنویسی فرزندان خود در این سامانه اقدام کنند.
وی بیان کرد: برای اجرای این طرح ۵۳ پایگاه سنجش ثابت و پایگاه سیار در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده که پیشبینی میشود تا پایان طرح، ۹۴ هزار نوآموز بدو ورود به مدرسه مورد سنجش قرار گیرند.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنائی سیستان و بلوچستان شناسایی تفاوتهای فردی در کودکان، شناخت به موقع مشکلات و محدودیتهای جسمی و جلوگیری از افت تحصیلی را از جمله مهمترین اهداف اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان ورود به مدرسه ذکر کرد.
وی افزود: نوآموزان آسیب دیده ذهنی، شنوایی، بینایی، جسمی حرکتی، اُتیسم و چند معلولیتی بعد از طرح سنجش به مدارس استثنایی معرفی میشوند.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع (معادل ۵/۱۱ درصد مساحت کشور) و بیش از ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود.
نظر شما