به گزارش ایرنا، یحیی یوسفپور روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هماکنون ۳۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای رازی و ولیعصر(عج) قائمشهر بستری هستند که ۲۱۲ نفر در بیمارستان رازی و ۱۳۸ بیمار کرونایی در بیمارستان ولیعصر تحت درمان قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: نمازخانه بیمارستانها نیز اکنون مملو از بیماران کرونایی شده و حی بیش از۲۰ تخت از مکانهای دیگر برای نمازخانه بیمارستانهای قائمشهر فرستاده شده است.
این مسئول تصریح کرد: از مردم تقاضا میشود که پروتکلهای بهداشتی را رعایت و از حضور در دورهمیهای خانوادگی جلوگیری کنند. فقط در صورت رعایت پروتکلهای بهداشتی میتوانیم این شهرستان را از این وضعیت فوق حاد خارج کنیم.
فرماندار قائمشهر یحیی یوسفپور افزود: مدت زمان در نظر گرفته شده و پیشنهادی برای تعطیلی بازارهای هفتگی و ممنوعیت فعالیت دستفروشان دو هفته است.
یوسفپور از پلمب ۲۵ تالار در این شهرستان خبر داد و گفت: در شرایط قرمز کرونایی تالارها حق فعالیت ندارند و رستورانها باید بیرونبر باشند. تا کنون از مجموع ۴۰ تالار در این شهرستان به دلیل رعایت نشدن شیوهنامههای بهداشتی نسبت به پلمب ۲۵ تالار اقدام شد.
بیش از یک ماه پیش وضعیت کرونایی شهرستان قائمشهر قرمز شد و با این که اکنون ظرفیت تختهای بیمارستانی این شهرستان تکمیل و حتی نمازخانه بیمارستانها هم به بیماران کرونایی اختصاص داده شد، اما همچنان پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم و اصناف رعایت نمیشود.
موج پنجم کرونا در مازندران همچنان روندی صعودی دارد و وضعیت مازندران را وخیمتر از روزهای قبل میکند، اما نوع مواجهه جامعه با کرونا هیچ شباهتی به شرایط فوق بحرانی ندارد. روندی که در بسیاری از مناطق استان از جمله قائمشهر که بیش از یک ماه پیش وارد وضعیت قرمز کرونایی شد دیده میشود.
۸۰ درصد تختهای بیمارستانی قائمشهر در تصرف کرونا
رئیس شبکه بهداشت شهرستان قائمشهر روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۸۰ درصد ظرفیت تختهای دو بیمارستان رازی و ولیعصر(عج) این شهرستان به بستری بیماران کرونایی اختصاص یافته است، اظهار کرد: این آمار بیانگر شرایط وخیم کنونی است و برای رهایی از آن نیازمند کمک همه همشهریان هستیم.
دکتر محمد گران افزود: حدود ۳۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای این شهرستان بستری هستند. همچنین روز گذشته بیش از یکهزار بیمار سرپایی به بیمارستانهای قائمشهر مراجعه کردند. اگر طی روزهای آتی با این تعداد مراجعه سرپایی و بستری در بیمارستانها مواجه باشیم مجبور میشویم تا راهروها و حتی حیاط بیمارستانها را هم به درمانگاه بیمارستانی تبدیل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دورهمیها و رعایت نکردن شیوهنامه ابلاغی پروتکلهای بهداشتی، اثرات خود را در افزایش تعداد بستریشدگان نشان داده و باید بدانیم که در صورت انتقال کرونا در دورهمیها پیامدهای آن، از دو هفته دیگر نمایان خواهد شد. علاوه بر درد و رنجی که این بیماری دارد، ابتلا به بیماری کووید۱۹ هزینه درمانی سنگینی را هم برای خانوادهها خواهد داشت.
این مسئول تصریح کرد: متأسفانه طبق بررسیها میزان استفاده از ماسک در بین مردم قائمشهر به کمتر از ۴۰ درصد رسیده است. در حالی که اگر همه ما ماسک زدن را برای خود اجبار بدانیم، چرخه انتقال این ویروس قطع میشود. نزدن ماسک و انتقال ویروس کرونا به دیگران، بیتوجهی به حقوق دیگران است.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان قائمشهر با بیان اینکه تاکنون ۷۰ هزار دُز واکسن در این شهرستان تزریق شد، گفت: در مرحله اول ۵۵ هزار دز و در مرحله دوم ۱۵ هزار دز واکسن کرونا تزریق شده است.
طبق مصوبه ستاد ملی کرونا در مناطقی که وضعیت قرمز کرونایی دارند باید نسبت به تعطیلی صنوف غیرضروری اقدام و فعالیت دستفروشان نیز متوقف شود. اما در شهرستان قائمشهر با توجه به گسترش شیوع بیماری همچنان فعالیت دستفروشان برقرار، بازارها باز و رعایت پروتکلها در شرایط بسیار نامناسب قرار دارد.
موج پنجم کرونا در مازندران مانند سراسر کشور ناشی از شیوع ویروس هندی کرونا یا سویه دلتا است که سرعت سرایت بسیار بیشتری دارد و گروههای سنی کودک و نوجوان را نیز درگیر میکند. این سویه از کرونا تا کنون تمام رکوردهای ثبت شده از سویههای ووهان و انگلیسی در مازندران را شکسته و همچنان زیر سایه بیتوجهیهای مردم و سفرهای پرتعداد مسافران و خوشنشینان به مازندران، با سرعت در حال افزایش آمارهای کرونایی است.
نظر شما