دکتر مهدی اکبری دهبالایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در قالب این سامانه تمام تجهیزات و امکانات خونگیری و آزمایش خون در یک فضای کانکسی سیار تعبیه می شود.
وی توضیح داد: این سامانه سیار به مدت میانگین یک ماه در هر شهرستان با توجه به میزان استقبال و همچنین تعداد جمعیت واجد اهدای خون آن شهرستان استقرار می یابد.
مدیرکل انتقال خون ایلام با بیان اینکه میزان اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی این سامانه ۴۰ میلیارد ریال است، ابراز امیدواری کرد: تا کمتر از یکسال این سامانه سیار خونگیری راه اندازی شود.
اکبری دهبالایی اضافه کرد: با راه اندازی این سامانه سیار و استقرار بلند مدت آن در شهرستان ها میزان اهدای خون و مراجعه متقاضیان در سطح استان بیشتر از گذشته شود.
وی ثبت نام پذیره نویسی سلول های بنیادی، تامین و نصب دستگاه پلاکت فریزیس و پلاسما فریزیس بهبودیافتگان کرونا را از دیگر خدمات ارائه شده از سوی انتقال خون استان ایلام دانست.
مدیرکل انتقال خون ایلام با بیان اینکه خون یک فراورده مورد نیاز دائمی و غیر قابل جایگزینی است از همه مردم به ویژه زنان و جوانان خواست برای اهدای خون به انتقال خون استان مراجعه کنند.
اکبری دهبالایی تاکید کرد: بیماران خاص چون سرطان، هموفیلی، دیالیز، مادران سزارین، حادثه دیدگان و بیماران نیازمند اتاق عمل به طور مکرر به دریافت خون و فرآورده های خونی نیاز دارند که این نیاز تنها با اهدای خون از سوی مردم امکان پذیر است.
نظر شما