دکتر «سارا شاهآبادی» روز پنجشنبه به ایرنا افزود: تعداد پایگاه های وکسیناسیون کرونا در کرمانشاه افزایش یافته و یکی از رسالت های مهم معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حفظ شان و جایگاه مردم کرمانشاه در انجام فرآیند واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹ است.
وی اظهار داشت: در این راستا تلاش کردهایم تا بتوانیم با شروع واکسیناسیون هر قشر و گروه سنی، تعداد پایگاه های واکسیناسیون را افزایش دهیم تا شاهد تجمع مردم و معطلی آنها در این مراکز نباشیم.
معاون فنی مرکز بهداشت کرمانشاه گفت: خوشبختانه با تدابیری که از ابتدای واکسیناسیون در استان لحاظ کرده ایم تاکنون این فرآیند با روند خوبی پیش رفته و شاهد تجمع در هیچکدام از مراکز نبوده ایم.
وی افزود: مردم کرمانشاه به توان دانشمندان ایرانی اعتماد دارند، سالهای زیادی است که کودکانمان را با واکسن های ایرانی کزاز، سرخچه، فلج اطفال و سیاه سرفه در برابر بیماری ها ایمن می کنیم.
شاه آبادی تصریح کرد: اکنون هم واکسن برکت یکی دیگر از دستاوردهای دانشمندان ایرانی است که مردم استان به خوبی به آن اعتماد کرده اند.
وی تاکید کرد: تلاش برای تسریع واکسیناسیون مردم کرمانشاه علیه بیماری کرونا ادامه دارد و هرچه زودتر بتوانیم یک نفر را هم واکسن بزنیم، از مرگ یک نفر جلوگیری کرده ایم، چرا که واکسن کرونا بصورت ۱۰۰ درصدی از مرگ افراد جلوگیری می کند و درصد بستری شدن افراد در بیمارستان ها را به شدت کاهش می دهد.
معاون فنی مرکز بهداشت کرمانشاه گفت: افرادی که حتی دوز دوم واکسن را هم دریافت کرده اند، پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و حتما ماسک بزنند.
وی افزود: پایگاه واکسیناسیون خبرنگاران علیه کرونا هم در کرمانشاه افتتاح شده و در این مرکز روزانه حدود ۳۰۰ نفر از خبرنگاران و اصحاب رسانه کرمانشاه علیه بیماری کرونا واکسینه می شوند.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۷۴۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستانهای کرمانشاه بستری هستند و مجموع جانباختگان استان هم از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به یک هزار و ۹۸۴ نفر رسیده است.
نظر شما