سهراب حیدری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه مراکز آموزش عالی سلامت نیازمند ارزیابیهای دورهای بوده و این مراکز در تعدادی از شهرها و استانهای کشور وجود دارد، بنابراین نظارتهای مستمر به این مراکز باعث ارتقای کیفیت آموزشی این مراکز میشود.
وی با بیان اینکه این بازدیدها در مورد دانشکدههای مشابه هم وجود دارد، افزود: در خصوص دانشکده پرستاری میاندوآب نیز هیات بورد پرستاری مواردی را مطرح کرده بود که طی این مدت پیگیریهای زیادی انجام شده و مواردی همچون "موافقت اولیه چارت سازمانی دانشکده"، "اخذ موافقت جهت جذب هیات علمی"، "اقدامات اصلاح ساختاری"و "اقدامات اصلاح آموزشی" صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در حال حاظر منتظر ارزیابی دوباره هیات بورد پرستاری هستیم و طی نامه ای به دانشگاه و معاونت آموزشی موارد اصلاحی اعلام شده که در صورت ارزیابی مجدد، مجوز جذب دانشجو داده خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان به اینکه حذف نام دانشکده پرستاری این شهرستان از دفترچه کنکور به مفهوم حذف مجوز دانشکده پرستاری نیست، اظهار داشت: با عنایت به اینکه این ارزیابی تا زمان اعلام ظرفیت در دفترچه سازمان سنجش انجام نشده بود، احتمال داده میشد که اعلام ظرفیت برای این دانشکده در مراحل اول صورت نپذیرد، بنابراین حدود یک ماه قبل ضمن اعلام موضوع به مراجع ذیربط، به دفتر نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی نیز اطلاع داده شده است.
حیدری افزود: اکنون نه تنها جذب دانشجو در مرحله اول برای دانشکده پرستاری میاندوآب انجام نشده است، برای تمامی مراکز آموزش عالی سلامت دارای مجوز فعالیت در استان نیز صادر نشده است.
دانشکده پرستاری شهرستان میاندوآب در سال ۱۳۹۱ افتتاح و تا به امروز ۲۱۰ دانشجو در آن پذیرش شده که ۱۵۵ نفر فارغ التحصیل و ۵۵ دانشجو نیز همچنان مشغول به تحصیل هستند.
حذف نام دانشکده پرستاری میاندوآب از دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری امسال، واکنش و اعتراض شهروندان میاندوآبی را در فضای مجازی به دنبال داشت و خواهان پیگیری و پاسخگویی مسوولان مربوطه در این زمینه هستند.
میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است و یکی از شهرهای بلوک درمانی جنوب این استان است.
نظر شما