غلامرضا عوض زاده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ظرفیت های اقتصادی بجنورد با کمک بدنه کارشناسی دستگاههای اجرایی شناسایی و با انجام تمامی استعلامهای مربوط و جانمایی طرح، جواز تاسیس صادر و به سرمایهگذاران وا گذار میشود که اعضای شورای شهر رسیدگی به این استعلام ها را باید در اولویت قرار دهند.
عوض زاده ادامه داد: تاکنون موافقت اصولی بینام ۷۵ طرح کشاورزی، صنعتی و گردشگری در استان برای سهولت در روند سرمایهگذاری و غلبه بر بروکراسی اداری صادر شده که از این میزان ۱۵ طرح شهری و اکنون آماده واگذاری به سرمایهگذاران است.
وی تصریح کرد: صدور مجوزهای بی نام از جمله اقداماتی بود که در استان از یک سال گذشته عملیاتی شد زیرا روند طولانی صدور مجوزها به عنوان یک عامل بازدارنده مانع سرمایهگذاری می شد.
عوض زاده به دیگر اولویت های مدیریت شهری بجنورد اشاره کرد و گفت: اکنون حاشیه نشینی از معضلات شهر بجنورد محسوب می شود و مطالعات بازآفرینی در سه منطقه حاشیه ای انجام و اعتبارات مناسبی نیز از محل ستاد بازآفرینی اختصاص داده شده است که باید این روند ادامه یابد.
فرماندار بجنورد دفع نامناسب زباله شهر بجنورد را از دیگر چالش های این شهر دانست و گفت: ماحصل جلسات متعدد در این زمینه انتقال ایستگاه جمع آوری زباله علی آباد به محل کشتارگاه مصوب شد که برنامه ریزی برای احداث کارخانه کمپوست نیز در این محل انجام شده است.
وی با بیان اینکه تمامی مصوبات شورای شهر باید به تصویب هیات تطبیق فرمانداری برسد، افزود: بنابراین از اعضای شورای شهر توقع داریم تا طرح هایی که با روح قانون اختلاف دارد، تصویب نکنند و در اجرای مصوبات از همان ابتدا به مواد قانونی استناد شود.
در هفت سال گذشته آمار شاغلان در واحدهای صنعتی شهرک ها و نواحی صنعتی این استان از یک هزار ۷۰ نفر سال ۹۲ به حدود چهار هزار و ۶۲۲ اشتغال رسید که رشد سه برابری را تجربه کرد.
همچنین تعداد نواحی و شهرک های صنعتی استان نیز از ۱۴ واحد به ۲۰ واحد افزایش یافت و این نشان از استقبال سرمایه گذاران و کارآفرینان برای فعالیت در این مناطق است.
خراسان شمالی ۹ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی دارد.
شهرداری نیز در سال ۱۳۱۰ در این شهر بجنورد تاسیس است و هم اکنون این شهر مرکز استان خراسان شمالی طبق سرشماری ۱۳۹۵ دارای ۲۲۸ هزار نفر جمعیت دارد که با احتساب شهرداری مرکزی با سه مدیریت شهری اداره می شود.
نظر شما