فرید مرادیان روز شنبه در سفر به شهرستان فارسان در حاشیه افتتاح درمانگاه شبانهروزی و مرکز توانبخشی این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ درصد جمعیت مراجعه کننده به مراکز ارتوپدی فنی و اعضای مصنوعی جمعیت هلالاحمر برای دریافت اعضای مصنوعی، اروتز و پروتز مراجعه میکنند که جمعیتی بین ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر است.
وی اظهار داشت: در کل کشور سالانه ۲ میلیون نفر نیز به درمانگاهها و داروخانههای هلال احمر مراجعه میکنند.
مرادیان با اشاره به اینکه هماکنون ۲۰۰ واحد توانبخشی در سطح کشور فعال است ، گفت: در این واحدها یک خدمت در حوزه فعالیتهای این جمعیت، از جمله فیزیوتراپی، بینایی شنوایی سنجی و گفتار درمانی ارائه میشود.
این مسوول هلال احمر به فعال بودن ۷۰ مرکز توانبخشی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: ارائه خدمات در این مراکز به صورت دولتی است و برای کسانی که نیازمند واقعی هستند، خدمات به صورت رایگان با تشکیل پرونده حمایتی ارائه میشود.
مرادیان اظهار داشت: هماکنون در سه استان خراسان جنوبی، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد مرکز جامع توانبخشی وجود ندارد و پیشبینی میشود تا پایان سال این مراکز توسعه، تجهیز و تکمیل شوند که برای تجهیز هر کدام از این مراکز بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر به عنوان وارد کننده اصلی واکسن کروناست، گفت: این جمعیت تاکنون به خوبی توانسته در زمینه واردات واکسن کرونا موفق باشد.
به گفته وی، هم اکنون تمام تیمهای عملیاتی و امدادی این جمعیت علیه کرونا با همکاری وزارت بهداشت و درمان واکسیناسیون شدند.
مرادیان، به اجرای طرحهای مختلف در ایام شیوع کرونا در سطح کشور از سوی این جمعیت اشاره کرد و گفت: طرح آمران سلامت ،حافظان سلامت ، طرح شهید سلیمانی در راستای امر آموزش و پیشگیری از سوی این جمعیت برگزار شده است.
به گزاش ایرنا، مرکز توانبخشی و درمانگاه شهر فارسان به عنوان سومین مرکز توانبخشی و درمانگاه جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری راهاندازی شده است.
زمین این ساختمان از سوی خانواده شهید عباس جمشیدی برای فعالیتهای جمعیت هلال احمر وقف شده است.
نظر شما