کمک به تحقق وعده‌ های رییس جمهوری وظیفه همگانی است

تهران-ایرنا- «ناصر ایمانی» فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر این نکته که همه نهادها وظیفه دارند به رییس جمهوری کمک کنند تا وعده هایش را محقق کند، به خبرنگار ایرنا گفت: تحقق وعده‌ های رییس جمهوری به معنی کاهش مشکلات مردم است و مسوولان هدفی جز این امر ندارند.

دولت سیزدهم در حالی آغاز به کار کرده که در نتیجه تحریم‌ ها، کرونا و برخی مشکلات مدیریتی و ناهماهنگی‌ های داخلی، کشور از لحاظ اقتصادی در شرایط مناسبی قرار ندارد. افزایش قیمت اجناس و کالاها، تورم سرسام آور، بی ثباتی اقتصادی، جولان دلالان در بازار و موانع در تامین ارز مورد نیاز بخشی از مشکلات اقتصادی کشور هستند. رییس جمهوری با آگاهی از این مشکلات در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، وعده‌ هایی را در این زمینه و دیگر زمینه‌ها به مردم داده که تحقق این وعده‌ ها می‌تواند منجر به ایجاد امید در مردم نسبت به آینده شود.
تحقق وعده‌ های رییس جمهوری در این شرایط کشور الزاماتی دارد که اگر این مولفه‌ها فراهم نشود چندان نمی‌توان انتظار داشت که تمام وعده‌ های اعلام شده، عملیاتی شود. الزاماتی چون انتخاب مدیران شایسته و توانمند در نهادهای مختلف دولت، هماهنگی بین اجزای قوه مجریه، مدیریت و احاطه رییس جمهوری بر عملکرد دولت و از همه مهم تر که موضوع این مصاحبه هم هست، هماهنگی و همکاری بین نهادی و بین بخشی و در واقع حمایت همگانی از رییس جمهوری در مسیر تحقق وعده‌های خود است. اگر این حمایت انجام شود و دیگر مولفه‌ها نیز فراهم شود با توجه به امکانات و توانمندی کشور ، تحقق وعده‌های رییس جمهوری دور از دسترس نخواهد بود.
در گفتگو با «ناصر ایمانی» فعال سیاسی اصولگرا ضرورت حمایت همگانی از رییس جمهوری برای تحقق و عده‌ های بیان شده را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم. وی معتقد است که با توجه به مشکلات فعلی کشور اگر تمام توان کشور در حمایت از دولت تجمیع نشود حل مشکلات کار آسانی نخواهد بود.

کمک به تحقق وعده‌ های رییس جمهوری وظیفه همگانی است


موفقیت رییسی موفقیت همه جریان های سیاسی است

ایمانی در پاسخ به این سوال که ضرورت حمایت همگانی و فرابخشی از رییس جمهوری در تحقق وعده‌ هایی اعلام شده چیست، گفت: اولین نکته‌ ای که همه نهادها، احزاب و جریانات سیاسی باید در نظر بگیرند این امر است که دولت رییسی همانطور که خود رییس جمهوری هم در مراسم تحلیف اعلام کرد دولت وفاق ملی است و قرار نیست موفقیت‌ های این دولت به اسم یک جریان مطرح شود. بنابراین موفقیت دولت سیزدهم موفقیت همه است. پس هیچ گروه و جریانی نباید احساس کند که اگر رییسی موفق شود به نفع آن‌ ها نخواهد بود.

وی افزود: ما در سال‌ های گذشته و به صورت دقیق‌ تر اگر بخواهیم بگوییم در دهه ۹۰ با مشکلات متعددی مواجه شدیم که یکی از مهم‌ترین این مشکلات، تحریم‌ های سنگینی بود که علیه کشورمان اعمال شد. این مشکلات باعث شد رشد اقتصادی کشور دچار نوسانات شدیدی شود و حتی در برخی سال‌ ها هم منفی شود. رشد منفی اقتصادی به معنای افزایش بیکاری، کوچک شدن سفره مردم و ده‌ ها مشکل اقتصادی دیگر است. به عنوان مثال درآمد سرانه ایرانی‌ ها در این دهه کاهش پیدا کرده که به معنی کاهش رفاه ایرانیان است. بنابراین حل این مشکلات در حالی که ما در نظام بین‌المللی هم دچار چالش هستیم نیازمند برنامه ریزی دقیق و هوشمندانه است.

مشکلات چند وجهی بدون هماهنگی  همه نهادها امکان پذیر نیست

این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر این نکته که مردم از جریانات سیاسی عبور کرده و تنها به دنبال حل مشکلات خود هستند، گفت: اگر مشکلات را دولت سیزدهم نتواند کاهش دهد منجر به افزایش فاصله مردم با مسوولان و حتی گروه‌ های سیاسی خواهد شد. مشکلات چند وجهی و عمیق فعلی بدون همراهی همه نهادها و همه فعالان عرصه اجتماعی و صاحبان تریبون حل نخواهد شد. به عنوان مثال رییس جمهوری با اشاره به یکی از مهم ترین مشکلات فعلی کشور یعنی مساله مسکن اعلام کرده که سالی دو میلیون مسکن خواهد ساخت. این وعده هم نیازمند منابع مالی گسترده و همچنین حمایت‌ ها و به کارگیری توان همه نهادهای کشور است. بدون این همراهی ساخت سالانه دومیلیون مسکن محقق نخواهد شد.

ایمانی با اشاره به توان مدیریتی رییس جمهوری هم گفت: آقای رییسی در مناصب مختلفی که قرار گرفته نشان داده که از توان مدیریتی لازم برای هماهنگی اجزای مختلف دستگاه و هدایت شایسته مدیران در راستای تحقق اهداف برخوردار است. بنابراین اگر همین شیوه در دولت هم پیاده شود قطعا ما در قوه مجریه هم شاهد تحول خواهیم بود و عده‌ های رییس جمهوری هم عملیاتی خواهد شد. یکی از دلایلی که باعث امیدواری در مورد دولت رییسی شده این نکته است که مردم مشاهده کرده‌اند که وقتی رییسی وعده‌ای را بیان می‌کند به آن پایبند است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha