به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز یکشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای استان بوشهر افزود: در استانی که ۲۰ پتروشیمی فعال مستقر است نباید دانشگاه علوم پزشکی آن در بخش تامین دارو و امکانات نیازی داشته و با مشکلاتی روبرو باشد.
وی بیان کرد: اگر امروز صنایع نفت و گاز به یاری مردم استان نشتابند و مردم را نبینند ممکن است فردا مردم این استان بعنوان میزبان از این صنایع حمایت نکنند و آنها را نبینند.
گراوند اضافه کرد: امروز و در شرایطی که ویروس کرونا استان را فراگرفته و هر روز شمار زیادی از مردم به این ویروس مبتلا و تعدادی نیز از بین میروند زمان آن رسیده که صنایع نفت و گاز به کمک مردم بشتابند و به وظیفه شرعی و قانونی خود در مقابل مردم عمل کنند.
استاندار بوشهر تاکید کرد: مدیران نفت و گاز براساس وظیفه قانونی که برعهده دارند و در راستای مسئولیت اجتماعی باید از همه ظرفیتهای خود به یاری دانشگاه علوم پزشکی بشتابند و نباید سرشان را پائین بیندازند و تنها به فکر برداشت از منابع باشند.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت گسترش بیماریابی در استان گفت: درهمین راستا حوزه صنعت نفت و گاز و شورای راهبردی شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس در قالب ۲ محموله ۵۰ هزار تایی اقدام به تهیه کیت تشخص و کیت تشخیص سریع کرونا برای دانشگاه علوم پزشکی کنند تا به این صورت ضمن سرعت بخشی در شناسایی افراد مبتلا و اقدام به موقع از افزایش مرگ و میر نیز جلوگیری شود.
استاندار بوشهر افزود: در کنار کمکهای شورای راهبردی شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس، هر کدام از پتروشیمیها این امکان را دارند که حداقل یک میلیارد تومان برای تامین دارو و امکانات به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند هر چند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تمام توان در تلاش برای تامین نیازمندیهای استانها است.
گراوند در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: اگر میخواهیم این ویروس کنترل و مهار شود باید کمک کرد و با همت نیروی انتظامی و فرمانداریها محدودیتهای تردد در شهرهای قرمز استان اجرایی، ورودی همه شهرها کنترل و محدودیتهای شبانه نیز اعمال شود .
وی با اشاره به آغاز ماه محرم گفت: برگزاری هر گونه مراسم عزاداری سنتی در ماههای محرم و صفر در استان بوشهر ممنوع است چون در صورت برگزاری این آیین به صورت حضوری وضعیت استان از کنترل خارج میشود.
استاندار بوشهر یادآورشد: : باید از ظرفیت صداوسیما و فضای مجازی برای عزاداری محرم و صفر استفاده شده و در صورت نیاز در مکانهایی که فضا آزاد است با رعایت کامل پروتکلها مراسم عزاداری برگزار شود.
گراوند اظهارداشت: اگر پروتکلها را سختتر از گذشته رعایت کنیم با توجه به سرعت گرفتن واکسیناسیون تا یکماه آینده وضعیت استان تحت کنترل در خواهد آمد.
وی گفت: برای کنترل وضع موجود باید نظارت بر پروتکلها بیش از پیش جدی گرفته شده و ۲ تا ۳ هفته وضعیت را کنترل کرد تا پس از گذر از این پیک بتوان به شرایط مناسبتر رسید.
استاندار بوشهر بیان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی استان قائل به حضور کارکنان خود طبق رنگبندی کرونایی نبوده و در صورت ابتلای کارکنان باید تنها بخشی از آنان را جهت پاسخگویی در ادارات نگه دارند زیرا سلامت مردم و کارکنان دستگاهها از هر چیزی مهمتر است.
گراوند با اشاره به اینکه اصناف و اماکن باید نظارتها را به مدت ۲ هفته تشدید کنند گفت: سالنهای ورزشی باید به مدت ۲ هفته تعطیل شده، رستورانها تنها به صورت بیرون بر فعالیت کنند و اصناف بر اماکنی که باید تعطیل شوند نظارت بیشتری داشته باشند تا از این بحران خارج شویم.
معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی استان بوشهر گفت: در ۲۵۲ نقطه استان هشت هزار نفر نیروی راهور و هفت هزار و ۵۰۰ نفر سایر نیروها حضور دارند.
سرهنگ تنگستانی افزود: تاکنون پلیس ۲۶هزار و ۶۷۲ فقره جریمه ۲۰۰ هزار تومانی و پنج هزار و ۶۶۸ فقره جریمه ۵۰۰ هزار تومانی در استان صادر کرده است.
براساس نقشه کرونایی تمام شهرستانهای استان بوشهر در وضعیت خیلی پرخطر کرونایی قرار دارند.
نظر شما