امیر جمشید فولادی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص انتخاب خود به عنوان ریاست تربیت بدنی نیروهای مسلح اظهار داشت: برای انتخاب مشاغل مختلف در سطح نیروهای مسلح به سابقه افراد نگاه و در خصوص آن مطالعه میکنند و از آن جایی که من حدود بیش از ۲۰ سال سابقه حضور در تربیت بدنی، سابقه ریاست ۶ ساله در تربیت بدنی ارتش و همچنین قهرمانیهای ورزشی که در دوران جوانی داشتم، در نهایت سلسله مراتب فرماندهی به این نتیجه رسیدند که بنده عنصر مناسبتری برای تربیت بدنی باشم. امیدوارم بتوانم در این امر موثر باشم و قدمهای مثبتی را نیز در این زمینه بردارم.
وی در مورد راهکار خود در خصوص هدر نرفتن سرمایههای ورزشی نیروهای مسلح و بزرگترین هدف خود در جایگاه جدید تصریح کرد: طبق بررسیهایی که سالهای گذشته انجام شد و با توجه به تجربهای که در این زمینه بدست آوردم، همه پیشکسوتان و کارمندان نیروهای مسلح هم عقیده هستیم که دلیل اصلی این نواسانات، متکی بودن به عنصر وظیفه است. هر زمانی که تعدادی ورزشکار خوب سرباز میشوند، در آنجا مشاهده میکنیم که در مدت یکی دو سال پیشرفت خوبی در آن قسمت به وجود میآید و با رفتن آنها افتی را مشاهده میکنیم.
امیر فولادی افزود: بهترین راهکار ما در این خصوص این است که بیاییم روی کارکنان خودمان سرمایهگذاری کنیم. یکی از برنامههای اصلی بنده نیز همین است. ما باید در بحث دانشگاهها و مراکز آموزشی نیروهای مسلح که کارکنان آن ۳۰ سال در آن حضور دارند سرمایهگذاری کنیم. با این کار قهرمانانی کشف میشوند که همیشه برای نیروهای مسلح فعالیت میکنند و حداقل میتوانند تا پنج سال برای ما افتخارآفرینی کنند و باشگاههای ما را در اوج نگه دارند.
رییس تربیت بدنی نیروهای مسلح درباره ورزش قهرمانی اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که ورزش قهرمانی به عنوان یک قله است و باید به آن بپردازیم تا در دامنه آن ورزش همگانی توسعه پیدا کند. این موضوع به عنوان یک راهکار و راهبرد اصلی در ورزش نیروهای مسلح مد نظر است. در حکمی هم که سرلشگر محمدحسین باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برای بنده نوشتند، در اولین بند آن بر روی ورزش قهرمانی تاکید کردند و اشاره داشتند که ورزش قهرمانی باعث بالا رفتن پرچم ایران و نواخته شدن سرود کشورمان در عرصههای بینالمللی میشود.
وی افزود: به همین دلایل ورزش قهرمانی را با جدیت پیگیری میکنم. البته به دنبال سیاست باشگاهداری نیستیم که مشکلات آن گریبانگیر ما شود اما حمایت میکنیم. برای مثال همین تیم فجر سپاسی که به لیگ برتر صعود کرده و فرصت خوبی برای ما به وجود آمده است. تیم فوتبال نیروی زمینی نیز در لیگ دو شرایط خوبی دارد. تیم پاس گرگان امسال به لیگ برتر والیبال صعود کرده است. سیاست ما این است که از این تیمها حمایت شود تا حفظ شوند.
رییس تربیت بدنی نیروهای مسلح در خصوص تیم فوتبال فجرسپاسی اضافه کرد: قصد دارم در اولین فرصت با مسوولان این تیم جلسهای را برگزار کنم و در این زمینه لازم هست که با فرماندهان عزیز سپاه هم جلسهای داشته باشیم. در نیروهای مسلح فرمانده تعیینکننده است. اگر در یک حوزه فرمانده حمایت کند، در آن بخش موفقیت حاصل و پیشرفت چشمگیری به وجود میآید. باید مقدورات و نقاط ضعف و کمبودها را پیدا کنیم و بعد از آن برویم سراغ این موضوع که فجر را در لیگ نگه داریم و به باقی تیم ها نیز توجه کنیم تا خود را به سطوح بالا برسانند.
امیر فولادی در خصوص کسب مدال طلای المپیک توکیو توسط «جواد فروغی» گفت: هفته گذشته در مراسم باشکوهی از او تقدیر کردیم. لوحی با امضای سرلشگر باقری به علاوه هدایای نقدی و نفیس به این جوان ورزشکار و اخلاق مدار اهدا شد. در همان مراسم به او گفتم که این مدالی که شما بدست آوردید، مدال اخلاق بود و خداوند به دلیل تمام اخلاقیات خوبتان، این مدال را به شما داد.
رییس تربیت بدنی نیروهای مسلح افزود: فروغی به من گفت، زمانی که در مرحله مقدماتی تیراندازی کردم، بسیار نا امید بودم و فقط دعا میکردم که در مرحله بعدی حضور پیدا کنم و اصلا فکر نمیکردم که مدال طلا را بدست بیاورم. او ادامه داد که در تیرهای بعدی که نتایج خوبی بدست آوردم، دعا میکردم که جزو هشت نفر باشم و فکر نمیکردم که رکورد جهان را بشکنم. به نظر من فروغی یک پدیده بود و هیچ کسی به مدال گرفتن او فکر نمیکرد اما فروغی نان قلبش را خورد و دستمزد صداقت و پاکی روح خود را گرفت. او انسانی بسیار مومن، با اخلاق، بچه مسلمان و نماز خوان است. همکاران او را میدیدم که چقدر از او تعریف میکنند. جواد فروغی یک اسوه و نمونه برای ورزشکاران شد و میتوانیم چندین نفر مثل او را داشته باشیم و این بستگی به برنامهریزی ما دارد که این رشته کاربردی را گسترش دهیم.
وی در خصوص کشف ورزشکاران دیگر که بتوانند در ورزش قهرمانی کشور مدال بگیرند، تصریح کرد: همیشه به دنبال این موضوع هستیم. باید در سبد ورزش نیروهای مسلح کشورمان خیلی بیشتر از این موارد داشته باشیم. البته نه فقط در تیراندازی بلکه در رشتههایی مانند دو و میدانی، شنا و قایقرانی نیز میتوانیم سهمیه داشته باشیم و با برنامهریزی میتوان به این هدف دست رسید.
امیر فولادی در پایان گفت: مجددا روز خبرنگار را به شما و همکاران تبریک میگویم و این اعتقاد را دارم که اگر هزاران هزار مدال طلای المپیک بدست آید اما اگر رسانهای وجود نداشته باشد، آن مدال این ارزشی که الان احساس میکنیم را نخواهد داشت.
نظر شما