قرارگاه پیشرفت در ۶ دهستان محروم خراسان جنوبی فعالیت دارد

بیرجند - ایرنا - جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه خراسان‌ جنوبی گفت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه انصارالرضا(ع) استان در ۶ دهستان محروم اعم از شوسف و میغان نهبندان، درح سربیشه، پترگان زیرکوه، قهستان درمیان و دهستان منتظریه طبس فعال است.

به گزارش ایرنا مهدی هنری روز دوشنبه در نشست خبری افزود: حدود چهار سال از تأسیس این قرارگاه با هدف الگوسازی در حوزه خدمت‌رسانی، توانمندسازی و پیشرفت و آبادانی در نقاط محروم و ایجاد نقاط الگویی در سراسر کشور می‌گذرد.

وی بیان کرد: فعالیت‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی در پنج عرصه عمرانی، اشتغال، سلامت، فرهنگ و تعلیم و تربیت در مناطق محروم استان ارائه می‌شود.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه خراسان‌ جنوبی اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های مهم فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه اولویت‌سنجی، سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری برای اجرای طرح‌های اولویت دار با مشارکت خود مردم است.

وی با بیان اینکه تمامی فعالیت‌ها با محوریت امام روستای مستقر در هر روستا و دهستان انجام می‌گیرد تصریح کرد: چون پروژه‌ها با اولویت مردمی احصا شده، همراهی و مشارکت فعال مردم را در برداشته است.

هنری با بیان اینکه مهمترین برنامه قرارگاه توانمند سازی مردم برای آبادانی منطقه است عنوان کرد: محوریت فعالیت‌هایی که در ۱۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار مورد هدف این قرارگاه انجام می‌شود از طریق امامان روستا و نرم‌افزار امام است که دوره‌های آموزشی و توانمندسازی را گذرانده‌اند.

وی یادآور شد: اکنون ۲۰ نفر از امامان روستا به همراه خانواده در این دهستان‌ها مستقر هستند، که با مشارکت مردم و هم فکری امامان روستا پروژه‌ها اولویت بندی و اجرا می‌شود.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه خراسان‌ جنوبی گفت: درصد قابل توجهی از اعتبارات هزینه شده برای اجرای پروژه‌ها از طریق مشارکت خیران و مردم تأمین می‌شود به این شکل که مصالح در اختیار مردم روستا قرار می‌گیرند اما اجرای پروژه توسط خودشان است.

وی افزود: در خصوص برنامه‌های اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی رسته‌های اولویت‌دار پرورش دام سبک و سنگین، طیور و صنایع دستی در دستور کار قرار دارد.

هنری بیان کرد: در یکسال گذشته بیش از ۳۰۰ جایگاه دام شخصی و چهار جایگاه تجمیعی احداث شده است که نقش مهمی در افزایش بهره‌وری دام داشته است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی نیز نسبت به آموزش و ایجاد پنج کارگاه تجمیعی خیاطی، تأمین ۴۳ دار حوله‌بافی و ۲۰ دار گلیم‌بافی در این روستاها اقدام شده است.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه خراسان‌ جنوبی با اشاره به فعالیت کارگروه بهداشت و سلامت عنوان کرد: این کارگروه در حوزه سبک زندگی اسلامی، طب سنتی و اصلاح سبک تغذیه به منظور پیشگیری از بیماری‌ها و سایر موارد فعالیت می‌کند.

وی اظهار داشت: در حوزه تعلیم و تربیت نیز دوره‌های آموزش مجازی برای توانمندسازی معلم‌ها و دانش آموزان برگزار و بسته‌های لوازم‌التحریر توزیع شده است.

هنری ادامه داد: همچنین مشکل مدارس مختلط نیز در برخی از این روستاها پیگیری و در این مدت ۶ مدرسه تفکیک جنسیتی شد.

وی بیان کرد: در قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه اصل بر امام محور بودن و پای کار آوردن مردم روستاهای هدف است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha