یدالله سلطانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: احداث این توربین (نیروگاه) با ظرفیت ۴۲ مگاوات از ابتدای سال جاری (خرداد) با هفت میلیون دلار سرمایه گذاری ارزی آغاز شده و انتظار می رود در فصل پاییز به بهرهبرداری برسد.
وی یادآور شد: شرکت آب و برق کیش اکنون قادر به تولید ۱۸۵ مگاوات ساعت برق است که با بهرهبرداری از توربین گازی در دست احداث این ظرفیت به ۲۲۷ مگاوات ساعت می رسد.
مدیر عامل شرکت آب و برق کیش افزود: تمام تجهیزات این توربین سال گذشته خریداری و انبار شده است و تا کنون نیز ۳۳۰ میلیارد ریال از اعتبار ارزی مورد نظر طرح در اختیار پیمانکار قرار داده شده است.
وی با بیان اینکه در روزهای چهارم و پنجم مرداد سال جاری پیک مصرف برق جزیره شکسته شده است : هم اکنون نیز اوج مصرف جزیره بین ۱۶۹ تا ۱۷۰ مگاوات قرار دارد و در صورتی که هوا گرم تر از روند فعلی نباشد شکسته شدن پیک مصرف دور از انتظار است.
شرکت آب و برق کیش دارای ۴۶ هزار و ۵۰۰ مشترک برق و ۲۵ هزار و ۵۰۰ مشترک آب است که روزانه به طور متوسط ۲۵ هزار مترمکعب آب و ۱۸۵ مگاوات برق تولید و در اختیار مشترکان خود قرار میدهد.
شرکت آب و برق کیش با سرمایه گذاری وزارت نیرو و سازمان منطقه آزاد کیش در سال ۱۳۶۹ با هدف تولید، انتقال و توزیع آب شرب بهداشتی و برق در جزیره کیش تاسیس شد، وظیفه این شرکت تولید، انتقال و توزیع آب و برق مطمئن در جزیره کیش بوده از پیشگامان واگذاری، تولید، انتقال و توزیع آب و برق به بخش خصوصی در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی است.
جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت در ۱۸ کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده که در گذشته آن را قیس می خواندند.
این جزیره از دیرباز تاکنون به دلیل موقعیت راهبردی، زیبایی های بی نظیر و توسعه همهجانبه اقتصادی و گردشگری مقصد گردشگران و فعالان حوزه تجارت و اقتصاد بوده و همواره یکی از مطرح ترین مناطق آزاد کشور محسوب میشود.
نظر شما