به گزارش ایرنا، این مجمع انتخاباتی که در پشت درهای بسته هتل المپیک قم برگزار شد، قدرت الله باقری، محسن رمضان بیگی،اکبر روح پرور، بیگدلی و یدالله یامولا به عنوان کاندیدا اعلام شده بود که در نهایت قدرت الله باقری با ۱۰ رای به ریاست این هیات به مدت چهار سال انتخاب شد.
محسن رمضان بیگی در این مجمع موفق به کسب ۴ رای شد ضمن اینکه اکبر روح پرور و دکتر بیگدلی قبل از رای گیری انصراف خود را اعلام کردند.
همچنین با رای گیری انجام شده، احمد محسنی به عنوان نماینده باشگاه ها و خانم رسولی به عنوان نائب رئیس بانوان هیات با کسب ۱۰ رای به عنوان سایر اعضای هیات رئیسه این هیات انتخاب شدند.
علنی و غیرعلنی شدن مجامع هیات های ورزشی به عهده رئیس مجمع است که در صورت حضور رئیس فدراسیون، این مقام به عنوان رئیس مجمع عهده دار جلسه است.
از دیگر حواشی این نشست، حضور تعدادی از داوران بانوی استان در هتل محل برگزاری این مجمع و اعلام اعتراض نسبت به برخی افراد دعوت شده به مجمع بود. آنها ادعا می کردند که حضور برخی به عنوان اعضای مجمع به دلیل نفوذ برخی برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات بوده است.
قدرت الله باقری از خرداد ماه ۱۳۹۹ تا زمان برگزاری مجمع انتخابات این هیات ورزشی با ابلاغ رسمی سرپرست فدراسیون فوتبال به عنوان سرپرست جدید هیات فوتبال استان قم منصوب شده بود.
باقری با تحصیلات دکترای رشته تربیتبدنی و علوم ورزشی با گرایش مدیریت و برنامهریزی، هم اکنون دانشیار پایه ۳۱ دانشگاه تهران و تنها کارشناس رسمی دادگستری در امور ورزشی در قم محسوب میشود و سابقه ۲۹ سال تدریس در دانشگاههای تهران، پردیس قم و بوعلی همدان را دارد.
از امور اجرایی و اداری سرپرست هیات فوتبال قم میتوان به مدیرکلی تربیتبدنی استان قم بین سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳، عضویت شورای فرهنگ عمومی استان قم به مدت سه سال، معاون دانشجویی دانشگاه پردیس قم، معاون آموزشی دانشکده مدیریت پردیس قم و منتخب مردم و عضو علیالبدل نخستین دوره شورای اسلامی شهر قم اشاره کرد.
باقری در زمینه تالیف کتبی با عناوین اصول آموزش آمادگی جسمانی، اصول آموزش فوتبال، مدیریت ریسک فاکتورهای قلبی عروقی با تاکید بر ورزش درمانی، مدیریت در ورزش، دانش استراتژیک، پژوهشهای انجام شده به عنوان مجری، بررسی توسعه و مکانیابی فضاهای ورزشی در استان قم مبتنی بر GIS در چشمانداز ۲۰ ساله نیز فعالیت کرده است.
دیگر آثار شامل بررسی عوامل بازدارنده ورزش بانوان، آثار خصوصیسازی در ورزش از دیدگاه ذینفعان، تاثیر سهم سرانه فضای ورزشی بر بزهکاریهای اجتماعی جوانان قم و علل رکود فوتبال استان قم در ۲۰ سال اخیر است، ضمن اینکه سرپرست هیات فوتبال قم سال ۲۰۰۸ یکی از سخنرانهای کنفرانس ملی و بینالمللی بازیهای المپیک پکن بود و بیش از ۲۰ مقاله پذیرفته شده در کنفرانسها از جمله المپیک ۲۰۱۲ لندن، جام جهانی ۲۰۱۰ فوتبال در آفریقای جنوبی، کنگرههای بینالمللی در کشورهای هندوستان و تایلند و بیش از ۲۰ کنفرانس داخلی دارد.
همچنین مسوول جدید هیات فوتبال قم دارای سوابق فعالیت ورزشی به عنوان بازیکن تیمهای فوتبال کیان، استقلال، صنعت نفت و بهمن است و بیش از ۱۵ سال مربیگری در تیمهای باشگاهی صنعتنفت، استقلال و بهمن و همچنین مربیگری دانشگاههای علومپزشکی همدان و تیمهای پیروزی همدان، تیم فوتسال ارمکیش و تیم فوتسال صبای قم در لیگ برتر است و به عنوان مربی بدنساز تیم لیگ برتری پاس همدان، مربی بدنساز تیم ملی فوتسال ایران و مربی بدنساز تیم ملی کاراته ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ چین نیز فعالیت کرده است./
نظر شما