دکتر قاسم مشار موحد روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: با بستری شدن ۱۸۰ نفر در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور ظرفیت پذیرش این بیمارستان تکمیل شده است.
وی ادامه داد: با تکمیل ظرفیت این بیمارستان کلینیک عطار را نیز زیر بار بردیم و به ۳۱۱ نفر در این مرکز داروی رمدسیویر تزریق شد.
معاون دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در هر ساعت ۲۰ تا ۳۵ بیمار در این مرکز پذیرش میشود و ظرفیت آن نیز تکمیل شده است.
وی افزود: ظرفیت مراکز درمانی نیشابور تکمیل شده و به دنبال حسینیه یا ورزشگاه با شرایط مناسب برای بستری بیماران هستیم.
دکتر مشار موحد ادامه داد: جواب آزمایش های کرونا به دلیل کمبود کیت چهار تا ۶ روز طول می کشد و روزانه بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ نفر در نیشابور تست کرونا می دهند که نتیجه ۵۰ تا ۵۵ درصد آن ها مثبت می شود در حالی که در گذشته این آمار کمتر از ۵۰ درصد بود.
وی گفت: تاکنون از بین کسانی که به طور کامل واکسینه شده و هر ۲ دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند مورد فوتی در این شهرستان گزارش نشده است.
معاون دانشکده علوم پزشکی نیشابور با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی و پرهیز از تجمع و دورهمی افزود: سویه دلتای ویروس کرونا قدرت سرایت بسیار دارد و امکان ندارد در یک خانواده نتیجه تست کرونای یک نفر مثبت باشد و سایر اعضا درگیر نشوند.
وی ادامه داد: از نظر نیروی انسانی به شدت محدودیت داریم بطوری که با سه نوبته کردن کارکنان همچنان با کمبود نیرو مواجه هستیم و این امر کادر درمان را خسته و فرسوده کرده است.
ابتلا به کرونا در فیروزه نیز افزایش یافته است
مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه نیز با هشدار نسبت به افزایش تعداد بیماران کرونایی در این شهرستان گفت: طی ۴٨ ساعت گذشته نتیجه آزمایش کرونای ٧٧ نفر از شهروندان مثبت شده و ٢٠ نفر از آنان در بیمارستان های نیشابور بستری شده اند.
دکتر خجسته پور افزود: با توجه به آغاز واکسیناسیون کرونا، برخی افراد که دوز اول واکسن را دریافت کرده اند با استناد به واکسن دریافت شده در رعایت دستورالعمل های بهداشتی کوتاهی کرده و سبب به خطر افتادن سلامت خود و خانواده هایشان میشوند در حالی که واکسن کرونا ۲ مرحله دارد و برای اثربخشی کامل باید مرحله دوم را نیز تزریق کنند.
وی ادامه داد: تنها راه مقابله با ویروس کرونا واکسیناسیون سراسری و رعایت دستورالعمل های بهداشتی تا زمان تزریق گسترده واکسن به آحاد جامعه است و همه برای پایان دادن به زنجیره انتقال ویروس باید با استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمع و مراسم عروسی و عزا و رعایت فاصله اجتماعی از خود و اعضای خانواده مراقبت کنیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه با اشاره به فرارسیدن ایام محرم و ضرورت رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سوگواری این ایام گفت: از مردم تقاضا میشود بار دیگر با اتحاد و رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی و حضور به موقع برای دریافت واکسن کرونا، هم سنگر با مدافعان سلامت به پایان شیوع کرونا کمک کنند.
مطابق آخرین آمار رسمی تعداد افراد مبتلا به کرونا در سه شهرستان نیشابور، فیروزه و زبرخان در استان خراسان رضوی که زیرپوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور هستند به هزار و ۲۰۱ نفر رسیده و فوت ۷۲۲ نفر آنها بر اثر کرونا قطعی شده است.
شهرستانهای نیشابور، فیروزه و زبرخان به ترتیب در ۱۲۷ کیلومتری، ۱۶۲ کیلومتری و ۱۰۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارند.
نظر شما