به گزارش سهشنبه شب روابط عمومی این دانشگاه، دکتر محمود نوری شادکام افزود: در حالیکه رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک نقش مهمی در پیشگیری از ابتلای افراد به کرونا و بیماری کووید ۱۹ دارد .
وی به اهمیت اجرای طرح واکسیناسیون در استان یزد اشاره کرد و یادآور شد: برای کنترل چرخه انتقال کرونا باید حداقل نیمی از مردم علیه این بیماری واکسینه شوند که این کار در استان در حال انجام است.
این مسوول با اشاره به اینکه یزد از لحاظ شیوع کرونا در وضعیت ثابت قرار دارد و وارد مرحله منحنی نزولی ابتلا هم نشد، تاکید کرد: سرایتپذیری بالای ویروس دلتای هندی و نرسیدن واکسیناسیون به درصد مناسب از دلایل آمار بالای ابتلا و مرگ و میر است.
نوری شادکام خاطرنشان کرد: کرد: اگر یزد امکانات درمانی مناسبی نداشت و همه نیروها و امکانات درمانی بسیج نشده بودند با فاجعه انسانی روبرو میشد.
همچنین به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد در ۲۴ ساعت گذشته ۵۹۳ فرد مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند و ۲ نفر هم بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ فوت کردند.
به گزارش سه شنبه شب روابط عمومی دانشگاه، ابراهیم سلمانی افزود: این افراد در مراجعه هزار و ۶۴۸ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به مراکز درمانی و بهداشتی، بر اساس معیارهای استاندارد سازمان جهانی بهداشت
شناسایی شدند که از این تعداد ۵۷ نفر در بیمارستانها بستری و ۵۳۶ نفر هم در منزل دوره نقاهت( قرنطینه خانگی) را طی میکنند.
وی اظهارکرد: هماکنون ۸۶۵ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستانها بستری هستند که از این تعداد ۱۴۳ نفر در بخش مراقبتهای ویژه خدمات دریافت میکنند.
یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان دارد که وضعیت این شهرستان ها از لحاظ شیوع کرونا قرمز است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید ۱۹ است و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا و هند که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدی را در جهان به وجود آورده است.
نظر شما