روزهای سیاه کرونایی آتی در کاشان بیش‌از پیش نگران‌کننده است

کاشان - ایرنا - رییس مرکز بهداشت کاشان با بیان اینکه روزهای سیاه کرونایی آتی در کاشان بیش‌از پیش نگران‌کننده است، گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون، مرداد ۱۴۰۰ سخت‌ترین دوران بیماری کووید ۱۹ در منطقه بوده است.

مسعود دهقانی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: عالمان دینی، بازاریان، هنرمندان، ورزشکاران، فرهنگیان، نیروهای نظامی و انتظامی، دانشگاهیان، هیئت‌های مذهبی، امامان جمعه و جماعات باید با ورود به موضوع کرونا، همیاری و کمک به فریاد شرایط سیاه مرداد در منطقه کاشان برسند تا دهه سوم مرداد ١٤٠٠ لکه خجالت و سرافکندگی مهار کرونا در منطقه‌ نشود.

وی اظهار داشت: بی‌توجهی در رعایت شیوه‌های نامه‌های بهداشتی ویروس کرونا و نداشتن اراده در قطع زنجیره این ویروس منحوس باعث شده همچنان شاهد ادامه موج پنجم باشیم.

رییس مرکز بهداشت کاشان با التماس از مردم خواست با پرهیز از دورهمی‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ۲ ماسک در محیط‌های پرخطر و روشن کردن تهویه در مکان‌های سرپوشیده در قطع ویروس کرونا سهیم شوند.

وی با اشاره به اینکه با وقوع یکی از بدترین شرایط اپیدمی کرونا در کشور روبه‌رو هستیم، گفت: با افزایش شمار افراد واکسینه شده، برخی افراد از زدن ماسک، امتناع می‌ورزند، در حالی که تمامی متخصصان حوزه سلامت بر این مهم تاکید دارند که واکسیناسیون کرونا ۲ هفته پس از تزریق دز دوم تولید آنتی‌بادی (پادتن) می‌کند و تا زمانی که ایمنی جمعی حاصل از واکسیناسیون به افزون بر ۸۰ درصد در جامعه نرسیده افراد واکسینه شده نیز به ویروس دلتا مبتلا می‌شوند.

دهقانی با تاکید بر اینکه باید عزم و اراده عمومی برای قطع زنجیره ویروس کرونا در کشور ایجاد شود، گفت: همه مردم باید خود را ملزم به رعایت این مهم بدانند، به طوری که سرپرست خانواده از اعضای  خانه شروع کند.

وی اضافه کرد: روزانه حدود ۲ هزار نفر به دلیل شیوع ویروس کرونا، با تلف کردن زمان و منابع خود برای درمان بیماری کووید ۱۹ در شهر و روستا در حال گذر هستند که مسوولیت آنان بر عهده همگان است.

رییس مرکز بهداشت شهرستان کاشان پریروز (۱۸ مرداد) نیز با ابراز نگرانی شدید از عادی‌انگاری کرونا در بین مردم این منطقه گفته بود: روند استفاده از ماسک به عنوان یکی از مهمترین شیوه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا در این شهرستان نامطلوب و نزدیک به ۳۰ درصد است.

انتقال بخش‌های غیرکرونایی بیمارستان شهید بهشتی به نقوی

رییس بیمارستان نقوی کاشان نیز گفت: با افزایش بیماران کرونایی در این منطقه، بخش‌های غیرکرونایی بیمارستان شهید بهشتی کاشان به بیمارستان نقوی انتقال یافت.

حامد یزدان‌پناه افزود: این اقدام در پی روند افزایشی مراجعه بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در سطح منطقه و تکمیل ظرفیت بخش‌های مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان شهید بهشتی و با هدف  حفظ امکانات و خدمات درمانی به مردم انجام شده است.

وی ادامه داد: اکنون جراحی‌های ارتوپدی و نروسرجری و بخش بستری اطفال بیمارستان شهید بهشتی کاشان به مرکز آموزشی درمانی نقوی انتقال یافته و ارایه خدمات به بیماران در این مرکز انجام می‌شود.

رییس مرکز آموزشی درمانی نقوی کاشان با اشاره به محدودیت امکانات مرکزهای درمانی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، وضعیت سلامت این منطقه را حاد و بحرانی اعلام کرد و گفت: مهمترین دلیل افزایش شمار بیماران کووید ۱۹، عادی‌انگاری مردم و رعایت نکردن شیوه‌های نامه‌های بهداشتی است.

وی، رعایت جدی شیوه نامه‌های بهداشتی به خصوص در ماه محرم و برگزاری آیین‌های عزاداری را در بین مردم خواستار شد.

ویروس کرونا (COVID-۱۹) اواسط دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» کشور چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌ برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد؛ این ویروس در نهایت به همه کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه‌ شده است.

وضعیت کرونایی کاشان با تدوام تشدید بحران کرونا در این شهرستان‌ قرمز تیره و با توجه به تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ شهید بهشتی بحرانی شده است.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha