به گزارش روز پنجشنبه ایرنا؛ دکتر «ابراهیم شکیبا» درنشست ارزیابی و بررسی اقدامات انجام گرفته در اجرای واکسیناسیون افزود: باید با توجه به افزایش موارد بستری و ابتلا به بیماری کووید در استان، آموزش های لازم و حساس سازی از طریق صدا و سیما، برای رعایت جدی پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در هنگام شرکت در مراسم محرم انجام شود و آیینهای عزاداری حتما در فضای باز و با رعایت فاصله اجتماعی برگزار شود.
وی اظهار داشت: واکسیناسیون گروههای شغلی باید هرچه سریعتر انجام شود تا در صورت اعلام گروههای شغلی جدید شاهد ازدحام نشویم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: واکسیناسیون یک فوریت بهداشتی است و باید برای ایمن شدن افراد جامعه باید تزریق واکسن به یک فرهنگ تبدیل شود و باید برای تحقق یافتن این مهم علاوه بر آموزش عمومی فراخوان هم صورت گیرد تا با استقبال مردم مواجهه شویم.
وی افزود: تزریق دوز دوم برای افرادی که زمان تزریق نوبت دوم واکسن کرونایی آنها فرا رسیده است، هرچه سریعتر انجام می شود.
شکیبا گفت: خوشبختانه هیچ گونه کمبود واکسن در استان وجود ندارد و روز گذشته حدود ۴۰ هزار دُز واکسن کرونا وارد استان و در شهرستان ها توزیع شد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون ۳۴ مرکز تجمیعی و سه مرکز خودرویی در استان فعال است که علاوه بر مراکز فوق، ۱۰ پایگاه ویژه مشاغل در استان به چرخه تزریق واکسن کووید۱۹ اضافه شده است.
هماکنون ۹۲۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستانهای کرمانشاه بستری هستند و مجموع جانباختگان استان هم از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۲۱ نفر رسیده است.
نظر شما